++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Friday, April 30

*****about today




semalaman aku xtidur smlm nsb bek dpt jwb exam pga td dgn baik  cme de soklan yg aq konfius n terslp fkta..;P,tp yg xleh cayo aq kuar awl dr dewan stgh jam awal,ala lau aq duk lm dewan tu pown bkn aq nk tmbh2 agy isi aq...hrp2 dpt kptsn yg baik,blk exam trus tidor jer dh xpk pape dah
ari ni dpt mkn nsi aym best^^,erm mlm ni nk mkn pe lak,mkn burger jela,save bajet..hik3
oh luper lak,today befday adk aku,nk bg hdiah pe,
pk lagi!!erm bg jer baju2 yg aq xpkai dh
(aq mmg sis yg jaat;Pp)


aq bkak fb n dpt tahu kwn aq kema dah bersalin
dpt baby boy twins,xsabr nk blk nk tgk ank2 angkat aq tuh,
nk tnggu ank aq lmbat agy kowt ####haha
erm lpas ni de 2 paper lg,paper yg killer sgt,
tp ape aq buat lg ni,nk kate stdy awl2 x gark
ala bosan er nk ngadap agy nota-nota sj n bm tu,
tp aq msti buat yg terbaik gak tuk 2 paper nie,
paper ni akn mnjamin result aku atr ok k ko nnti,


rase rndu sgt kat mak aq ari ni,mak nak balikkkk
xmau jwb exam dah,!!!!!
ayt abg aq nk blk umah smate2 nk mkn nasi lemak mak aku buat,hik3,funny lah..tp aq pown ngh rndu gak msakan mak aku nie,fuh sdpnye,
 kfc^^shngga mnjilat jari^^(@-@),bhnti dlu sat,to be continue soon



pss: owh shasha perli aq ek sb slalu update blog,hahahah 
tp lau aq update ang org ptame yg bce kan..wee~~

^^^^SUnyi

***di pagi yg sunyi ni,aq still lagi xdpat tido,sok exam!!! aq bce pown xmsuk rrr..grrrrr,gram la ngn otak aq ni,apsal xmsuk ni sok nk jwb per..mse nila baru aq tahu bdohnye aq wat kje last minute,somebody help me!!!aq dah tnsion dh muak nak ngadap nota2 nih sumer***

***ermm dah xbleh tido ni,aq wc nge mmber aq jela jd pneman,terase sunyinye usm ni,dak dpn bilik aq pun dah balik dh,ksg jew,mlm2 asyik dgr bnyi troli bergerak ..,.

^^^sumer pkat angkut brg msuk lm stor,aq xsabo nyer nak smpan brg2 ni sumer,nk balik,rndu dkat ank2 hmster aq,nnti ade mse aq msukkan pic ank2 aq lm blog ni****aq kne bg depa pkai bju dlu sblum snap pic,,,ahakzzz^^^^^



;(: aq dah xder mood nk stdy



Thursday, April 29

****pkir,pikir,pikir

(termenung ku sndri mmikirkan mse dpn)

^^^terjage lewat la pagi td sb smlm tidor lwat..huhu,esok exm pga 102 apsal aq ase cm mls je nih,nk bkak buku mls,stdy mls,kje nk tido jer...mate aku nk trtutup jer n dlm mind aku n nk balikkkk umahhhh.....xsabonye mnanti abis exam yang memenatkan otak ni,dah bosan dh ngadap buku,ahakz(cm la ngadap 24 jam kn..kih2)

^^^suka tak suka kate lec sj aku,aku msti gak bkak buku cz lau x bkak gane nk jwb exam,yela aq brpgg kpd kata2 itu so aku pn bkak la buku td,tp kan bkak n wt nota xsmpai 15 mnit,dh rse nk bkak lappy,yg pntgnye nk tgk blog aku nila...hak3,biasela awal2, org blang smngat berkobar-korbar p aku besenye hngat2 taik ayam jer..haha^^^

^^^exam PGA 102,n sbjek pndidikan yg membncangkan psal intrapersonal n interpersonal remaja,sbjek pndidikan sumer kne byk ngafal tp aku ni jnis hfal pun mudah luper,teringat lak kate mntan perdana menteri"melayu mudah luper",btullah tu kot terutama aku,awl2 igt p ble msuk dewan hlg la smpai terlupe abis pstu start la ssun isi yg akhir duk dpn,yg dpn duk tgh..mcm2 la aku nie....smnjak mnggu exm ni,aq trun mkn skali je shari,aduiii diet la knon sbenarnye aq mls nk trun,pnyer jauh kafe ngn blok hstel aku ni...trun bape ank tngge aaa,ari tu dh kre p dh lpe dah####byk tul dugaan tuk sem ni,tp xpela ade smnggu agy pstu balik umah,cne2 pown kne gak abiskan exam ni,nk dapat result mlek kan sem ni...berangan nk dekan tp usehenye xtahu nk katela..kne wait n see jer nnti...erm aq ase aq kne stop dlu mnulis blog2 ni sb nk fokuskan exam esok n paper killer n favorite aq paper sj n bm mnggu dpn,favorite la sgt kan..hahaha,...





pss: blela aku nk ade rmai kwn yg de blog ni baru best sket n cm alone jer x share ngn sape2..huk3...

Wednesday, April 28

****melayang!!!

(hrte bnde yg mgntungkan bj pade hari ini)

melayang duit aku lepas bergadai dkat Bj mall ptg td dkat seratus lbey,aq ni mmg pntg la bli2 ni...apela aku ni mcm mak bapak aku datuk kaya-raya..hahaha,tp kan aq bli pun cz ade org yg support tuk aq ofcoz la my brother n my lover...huk3,lau gne duit aq,xdak pasai aku nk mmborong byk2..wahaha,tp kan thanks my brother sb slalu mmbantu aku....





*****nanti aq pk ape yg aku borong smpai byk tu,erm baju couple,kasut n sweater jer kowt,tp mmg la xsdar smpai 2x aq kne p cucuk duit td..huhu...tp best gak la mmborong2 ni,wat kali terakhir tuk sem ni aq borong2,sem dpn mringkuklah aku lam bilik mkn maggi..hahaha***cari baju cople abis pusing satu bj,akhirnye terjmpe la gak baju yg mnarik aty aku dkat EDWIN tuh,tp kaler hijau**tutttttt...nak wat gane wrne hjau n biru je ade p tuk lbih mnyerlah aku amikla wrne hjau lgpun cam tenang je kaler ni,rumate aq pn mnyokong aku...kan shasha kan..wee~~tp hrganye phm2 jela lau dh nme jname nie,tp lps less aq dpt la dua baju tu ngn hrge 75.00 tunai..erm kasut tuh teka la yg mne aq pnyer,yg satu lg rumate akunyer,,,saje kami mnggatal bli kdai yg same,to dayah sori x msukkan ksut ang sb x ckup tmpat,jgn nangis t aq wat msuk kt fb jer..huargh3(gaye emotion gatal kt ym)hahaha***

+++ape lg nak tulis ek,ermm malam ni nk kemas brg sket2,aduii pnat sgt tp terpkse la gak sb xsabor nk balik,lg byk brg berterabur lg rimas aku rse,sape lah bleh tlg kemas tuk aku!!!satu brg satu stiker,pnyer la gle..terase cekik darah sb brg aq mmg byk,bginilah nsib perantau..hahaha+++



pss: sumer kwn2 aku perli aku sb aq da de blog..hahahha,buat kwn2 sumer aku sje je mnggatal nk tulis2 ni,yela sebagai bakal seorang guru kite perlu slalu mnulis..hahahahha,

****Kemalasan!!!!!!!!!!!!!!

(aku bdak mlas)(@-@)

"kenapakah aq rase sgt malas ari ni,bngn tido pn lmbat,cane nk kawin ni..lau aq kawin alamatnye x berasaplah dapur,msti kebulur anak dan suami aku..hahahahaha,erm ptg ni exam SHE,aq bace pown gtu2 je,xtahula leh jwb ke tak(pening dh kepalo den n hah!!).."

***erm tadi rumate aq si cmel shsha tuh,tnjuk kat aq video ermmm seorang perempuan yg xberperikemanusiaan mnggur anak yg dipost dkt fb oleh kwn aku nurul,,uwawa tkut sgt ble aq duk tgk n rse nk mntah bkn sb ape..care dktor tuh buat mnggelikan..ya Allah kasihannya nyawa yang tak bersalah tu,apela nk jadi,dh berani buat beranilah tanggung!!!aq mmg xsngke mcm tu rupanye ggur kndungn...xtahula ape perasaan perempuan tu tp bg aku dktor tu x salah sb dia hnya jalankan tnggungjwb dia sebagai dktor ,perempuan tu la salah n yg plg pntg golongan lelaki yg salah...wohoho(kpd glogn2 lelaki jgn xngaku yer)***

***kepala aku pening la ari ni,myb sb aq x tido smlm smpai kul 6 pagi td,nk kate stdy pown x juge..mate duk kelip2 jer tnpe arah tujuan..hahaha,alamak!! aq x stdy pape pown she ni smpat ag  duk besenang lenang  mnulis blog..tp aq hrp2 aq dpt jwb,alah abc je kan(dgn nade belagak) xleh jwb pdn mke aku!!..erm lps exam nak outing tuk kali terakhir lam sem ni,xpg jauh2 pown stkat Bj tu jer,nk pg shoping kasut n baju...nk cari hdiah bfday tuk syg aq tp nk bli pe tuk die erk..ntahla nnti la tgk pe yg mnarik aty aq....ujan la plak,mmbuatkan aq lg mls nk kuar....erm stkat ni dlu la,nnti aku tulis merapu je lau pnjg2 baik aq smpan idea tuk jwb exam pga 102 ari jumaat ni..hahaha,..the end**********

♥ ♥ ♥ ..insyAllah tuk selamenya

(lagu bila kuberjauhan dgnnya)

Disini aku masih sendiri
Merenungi hari-hari sepi
Aku tanpamu
Masih tanpamu

Bila esok hari datang lagi
Ku coba 'tuk hadapi semua ini
Meski tanpamu,
Meski tanpamu

Bila aku dapat bintang yang berpijar
Mentari yang tenang bersamaku disini
Ku dapat tertawa menangis merenung
Di tempat ini aku bertahan

Suara dengarkanlah aku
Apa khabarnya pujaan hatiku
Aku di sini menunggunya
Masih berharap di dalam hatinya

Suara dengarkanlah aku
Apakah aku slalu dihatinya
Aku di sini menunggunya
Masih berharap di dalam hatinya

Kalau ku masih tetap disini
Ku lewati semua yang terjadi
Aku menunggumu,
Aku menunggu...huhu


(pada saat ni,aq rse mcm nak terbang balik,berjumpa dia:,mohd hafizan bin ismail,cnta hatiku
sentiasa disamping aku setiap waktu,saat aq sng n susah,tanpa dia x bermakna hidup aku,
tak tergambar betapa besarnye cnta dia tuk aku,pengorbanan nya padaku..terima kasih syg)

♥ ♥ ♥...and that began;)

Mse ni aq ngh kebosanan sb mate aq xbley nk pejam so aq duk tgk blog aq yg baru nk mmbangun nie, nk tmbah2 sket,tp xtahu la nk tmbah pew, sbenarnye aq buat blog ni saje2 tuk ske n luahkan pape yg aq nk luahkan thanks pade kwn aq shima yang byk mmberi bntuan n skongn tuk aq mulakan blog ni, tanpa dia x mmbngn la blog aq nie..hik3 mklumlah aq bdk baru nk belajar,kate orang mmg kne mrangkak dlu baru bley bjln n berlari, aq mulakan blog ni dgn niat yg baik n aq hrp pape yg aq tulis juga yg baik2..hehe aq duk wc ngn kwn aq si eida nie.... sib baik ade peneman aq,ermm nk gyut syg aq,die dh tido.. so aq xtahu nk wat pe,dh diactivated fb. bosan gak p ktenangan tu ade gak;) esok exam she p aq relax je lg..oh mate cpat la tidor..huhuhu

Tuesday, April 27

>> teman biasa_aiman

Berdebar saat mula bersua
Kaku menahan kata terpesona
Dan malu segala bicara jiwa
Hingga angan terlena bila jumpa
Walau sepandang mata
Siang malam berlagu cinta
Penuh indah melodi kita
Terang bulan tersenyum sama
Di hanyut asmara
Merindui selama resah
Masih wajah setiap kisah
Beterbangan rasa gelisah
Kasih percayalah
Selalu dalam hati kau menemani
Meredai sejuta mimpi
Yang telah lama membelai sepi
Menjadi memori
Suara mu menyentuh kalbu
Pada waktu tiada jemu
Hanya satu ku terus menunggu
Seandainya kau tahu
Tulus janji ku
La la la la la la la
Sang bayu menyentuh renungan
Rupanya bayangan
Mainan perasaan berpanjangan
kehadiran bagi nya cuma
Ku teman biasa
Akur menerima
Siang malam berlagu cinta
Penuh indah melodi kita
Terang bulan tersenyum sama
Di hanyut asmara
Merindui selama resah
Masih wajah setiap kisah
Beterbangan rasa gelisah
Kasih percayalah
Selalu dalam hati kau menemani
Meredai sejuta mimpi
Yang telah lama membelai sepi
Menjadi memori
Suara mu menyentuh kalbu
Pada waktu tiada jemu
Hanya satu ku terus menunggu
Seandainya kau tahu
Tulus janji Ku
Melangkah momen ke momen
Mencari penjelasan
Sudah ku temui kenyataan
Tidak mudahnya berharapan
La la la la la la
Teman biasa