++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Wednesday, April 28

****Kemalasan!!!!!!!!!!!!!!

(aku bdak mlas)(@-@)

"kenapakah aq rase sgt malas ari ni,bngn tido pn lmbat,cane nk kawin ni..lau aq kawin alamatnye x berasaplah dapur,msti kebulur anak dan suami aku..hahahahaha,erm ptg ni exam SHE,aq bace pown gtu2 je,xtahula leh jwb ke tak(pening dh kepalo den n hah!!).."

***erm tadi rumate aq si cmel shsha tuh,tnjuk kat aq video ermmm seorang perempuan yg xberperikemanusiaan mnggur anak yg dipost dkt fb oleh kwn aku nurul,,uwawa tkut sgt ble aq duk tgk n rse nk mntah bkn sb ape..care dktor tuh buat mnggelikan..ya Allah kasihannya nyawa yang tak bersalah tu,apela nk jadi,dh berani buat beranilah tanggung!!!aq mmg xsngke mcm tu rupanye ggur kndungn...xtahula ape perasaan perempuan tu tp bg aku dktor tu x salah sb dia hnya jalankan tnggungjwb dia sebagai dktor ,perempuan tu la salah n yg plg pntg golongan lelaki yg salah...wohoho(kpd glogn2 lelaki jgn xngaku yer)***

***kepala aku pening la ari ni,myb sb aq x tido smlm smpai kul 6 pagi td,nk kate stdy pown x juge..mate duk kelip2 jer tnpe arah tujuan..hahaha,alamak!! aq x stdy pape pown she ni smpat ag  duk besenang lenang  mnulis blog..tp aq hrp2 aq dpt jwb,alah abc je kan(dgn nade belagak) xleh jwb pdn mke aku!!..erm lps exam nak outing tuk kali terakhir lam sem ni,xpg jauh2 pown stkat Bj tu jer,nk pg shoping kasut n baju...nk cari hdiah bfday tuk syg aq tp nk bli pe tuk die erk..ntahla nnti la tgk pe yg mnarik aty aq....ujan la plak,mmbuatkan aq lg mls nk kuar....erm stkat ni dlu la,nnti aku tulis merapu je lau pnjg2 baik aq smpan idea tuk jwb exam pga 102 ari jumaat ni..hahaha,..the end**********

No comments:

Post a Comment