++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Wednesday, April 28

****melayang!!!

(hrte bnde yg mgntungkan bj pade hari ini)

melayang duit aku lepas bergadai dkat Bj mall ptg td dkat seratus lbey,aq ni mmg pntg la bli2 ni...apela aku ni mcm mak bapak aku datuk kaya-raya..hahaha,tp kan aq bli pun cz ade org yg support tuk aq ofcoz la my brother n my lover...huk3,lau gne duit aq,xdak pasai aku nk mmborong byk2..wahaha,tp kan thanks my brother sb slalu mmbantu aku....





*****nanti aq pk ape yg aku borong smpai byk tu,erm baju couple,kasut n sweater jer kowt,tp mmg la xsdar smpai 2x aq kne p cucuk duit td..huhu...tp best gak la mmborong2 ni,wat kali terakhir tuk sem ni aq borong2,sem dpn mringkuklah aku lam bilik mkn maggi..hahaha***cari baju cople abis pusing satu bj,akhirnye terjmpe la gak baju yg mnarik aty aku dkat EDWIN tuh,tp kaler hijau**tutttttt...nak wat gane wrne hjau n biru je ade p tuk lbih mnyerlah aku amikla wrne hjau lgpun cam tenang je kaler ni,rumate aq pn mnyokong aku...kan shasha kan..wee~~tp hrganye phm2 jela lau dh nme jname nie,tp lps less aq dpt la dua baju tu ngn hrge 75.00 tunai..erm kasut tuh teka la yg mne aq pnyer,yg satu lg rumate akunyer,,,saje kami mnggatal bli kdai yg same,to dayah sori x msukkan ksut ang sb x ckup tmpat,jgn nangis t aq wat msuk kt fb jer..huargh3(gaye emotion gatal kt ym)hahaha***

+++ape lg nak tulis ek,ermm malam ni nk kemas brg sket2,aduii pnat sgt tp terpkse la gak sb xsabor nk balik,lg byk brg berterabur lg rimas aku rse,sape lah bleh tlg kemas tuk aku!!!satu brg satu stiker,pnyer la gle..terase cekik darah sb brg aq mmg byk,bginilah nsib perantau..hahaha+++



pss: sumer kwn2 aku perli aku sb aq da de blog..hahahha,buat kwn2 sumer aku sje je mnggatal nk tulis2 ni,yela sebagai bakal seorang guru kite perlu slalu mnulis..hahahahha,

No comments:

Post a Comment