++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Thursday, April 29

****pkir,pikir,pikir

(termenung ku sndri mmikirkan mse dpn)

^^^terjage lewat la pagi td sb smlm tidor lwat..huhu,esok exm pga 102 apsal aq ase cm mls je nih,nk bkak buku mls,stdy mls,kje nk tido jer...mate aku nk trtutup jer n dlm mind aku n nk balikkkk umahhhh.....xsabonye mnanti abis exam yang memenatkan otak ni,dah bosan dh ngadap buku,ahakz(cm la ngadap 24 jam kn..kih2)

^^^suka tak suka kate lec sj aku,aku msti gak bkak buku cz lau x bkak gane nk jwb exam,yela aq brpgg kpd kata2 itu so aku pn bkak la buku td,tp kan bkak n wt nota xsmpai 15 mnit,dh rse nk bkak lappy,yg pntgnye nk tgk blog aku nila...hak3,biasela awal2, org blang smngat berkobar-korbar p aku besenye hngat2 taik ayam jer..haha^^^

^^^exam PGA 102,n sbjek pndidikan yg membncangkan psal intrapersonal n interpersonal remaja,sbjek pndidikan sumer kne byk ngafal tp aku ni jnis hfal pun mudah luper,teringat lak kate mntan perdana menteri"melayu mudah luper",btullah tu kot terutama aku,awl2 igt p ble msuk dewan hlg la smpai terlupe abis pstu start la ssun isi yg akhir duk dpn,yg dpn duk tgh..mcm2 la aku nie....smnjak mnggu exm ni,aq trun mkn skali je shari,aduiii diet la knon sbenarnye aq mls nk trun,pnyer jauh kafe ngn blok hstel aku ni...trun bape ank tngge aaa,ari tu dh kre p dh lpe dah####byk tul dugaan tuk sem ni,tp xpela ade smnggu agy pstu balik umah,cne2 pown kne gak abiskan exam ni,nk dapat result mlek kan sem ni...berangan nk dekan tp usehenye xtahu nk katela..kne wait n see jer nnti...erm aq ase aq kne stop dlu mnulis blog2 ni sb nk fokuskan exam esok n paper killer n favorite aq paper sj n bm mnggu dpn,favorite la sgt kan..hahaha,...





pss: blela aku nk ade rmai kwn yg de blog ni baru best sket n cm alone jer x share ngn sape2..huk3...

No comments:

Post a Comment