++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Friday, April 30

*****about today




semalaman aku xtidur smlm nsb bek dpt jwb exam pga td dgn baik  cme de soklan yg aq konfius n terslp fkta..;P,tp yg xleh cayo aq kuar awl dr dewan stgh jam awal,ala lau aq duk lm dewan tu pown bkn aq nk tmbh2 agy isi aq...hrp2 dpt kptsn yg baik,blk exam trus tidor jer dh xpk pape dah
ari ni dpt mkn nsi aym best^^,erm mlm ni nk mkn pe lak,mkn burger jela,save bajet..hik3
oh luper lak,today befday adk aku,nk bg hdiah pe,
pk lagi!!erm bg jer baju2 yg aq xpkai dh
(aq mmg sis yg jaat;Pp)


aq bkak fb n dpt tahu kwn aq kema dah bersalin
dpt baby boy twins,xsabr nk blk nk tgk ank2 angkat aq tuh,
nk tnggu ank aq lmbat agy kowt ####haha
erm lpas ni de 2 paper lg,paper yg killer sgt,
tp ape aq buat lg ni,nk kate stdy awl2 x gark
ala bosan er nk ngadap agy nota-nota sj n bm tu,
tp aq msti buat yg terbaik gak tuk 2 paper nie,
paper ni akn mnjamin result aku atr ok k ko nnti,


rase rndu sgt kat mak aq ari ni,mak nak balikkkk
xmau jwb exam dah,!!!!!
ayt abg aq nk blk umah smate2 nk mkn nasi lemak mak aku buat,hik3,funny lah..tp aq pown ngh rndu gak msakan mak aku nie,fuh sdpnye,
 kfc^^shngga mnjilat jari^^(@-@),bhnti dlu sat,to be continue soon



pss: owh shasha perli aq ek sb slalu update blog,hahahah 
tp lau aq update ang org ptame yg bce kan..wee~~

No comments:

Post a Comment