++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Thursday, May 6

^^^^horey



akhirnye tbe gak ari yg d tnggu2...wlaupun tkut nk jwb exm ptg ni tp aty aq sgt happy sb mlm ni kul 9,aq akn mnaiki bus tuk pulg k negeri trcnta ku,yg terlebih happy sb akn jmper org tersyg aq ble trun bus nnti,b cyg tnggu i yer,,,luv u so much...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kpade sumer dak2 ganu yg blk mlm ni,c u all kat sg.nbong;),erm lps ni duk umah dh xley nk update blog slalu,huhu,p xpela nnti lau de free,aq akn tgk2 gk blog aq nih,yela bykkn nk tulis sb time cti ni msti byk aktiviti yg akn aq lakukn nge kwn n cyg aq..nntila aq share kt sni,owh home sweet home,wait for me...
**yuhuu got my freedom**

Wednesday, May 5

^^^^ffuhhhhh

      yeah sudh selesai mngemas brg msuk kn dlm stor,pnat gler mngangkat kotak-kotak sib bek rumate n mimi mmbntu,lau x mati kering la aq..huhu
pnat er,ltih nyer nk pg mndi bg sgar sket,lapang nye rse ble dah nmpak bilik clear tnpe brg2 tu,alamak lapar prut la plok,nk mkn pe ni,mls nk trun..erm mkn bskut marrie cicah air jelah,kecian er kt aq akhir2 ni..hahhaha


       esok exm bm tp aq cm dh xde mood nk stdy nie,tp kne stdy gak lau nk jwb per,tkut er,mate dh ngntuk cm nk sleeping beauty jer..ape nk jd ngn aq ni,...rse tringin nk trun tgk tv lak,aii syaitan ni dh mle mnghasut aq spye lara..hahha
aq kne lawan ni,nk ttp laptop mslh btul cz nota slide ade lm lptop ni tp ble bke lptop dh rse nk ngadap mnde lain lak,xbleh jd ni kne kuatkn smngat sb tnggl satu paper je lg kan,chayok2 eibah(tuk dri sndri,kui3)

****tersentak

bngn pg td aq tersentak dgn berita kematian bonda kwan aq yusra yg telah kmbali k rhmatullah,aq hrp yusra dpt tabah mnerima ktntuan ilahi,dgr kate maknye sakit jntung..al-fatihan untuk bondanye..
aq mmg tkut dgn kematian,sekiranye sesuatu spt ini
berlaku pde aq,aq xpsti sama ada aq akn tbahkan dri aq atau x,aq hrp tuhan xpisahkan aq dgn org yg
aq syg melalui kematian,sekiranya itu sudah ditakdirkan,aq berharap biarlah slpas aq dpt mmbhgiakan org yg aq syg,sdeh la ble berckap soal kematian atau perpisahan,erm dlu aq pernah jugak khilangan iaitu kakak aq
yg mnnggl disbkan excdent,mngkin umurnye x pnjg,tp aq sudh khilangn seorang kakak lm hdup aq
ya Allah pnjangkan lah kedua ibu bapa ku,semua yg dekat dgnku..bgla mse yg lebih lame tuk aq bersame dgn mereka semua
"amin"



^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

erm ari ni aq cm xstdy pape lg,cane nk jwb paper bm sok
sb excited nk blk so aq cm dh xde smngat nk ngadap nota
apsal la paper bm tu wat ptgggg,org len sumer dh abis n dh bley blk dh,nsb aq lah,uwawawa..
mate aq pnat sgt2,asyk nk terttp jer myb sb
lam exam week ni aq asyik tidor kul 5,6 pg
nk kate kuat stdy xdela sgt yg lbih ngdap lptop
ni jer..huhuhu,aq dah xsnggup nk hdapi exam walaupn esok paper yg terakhir,knape aq jd cmni,huhu..
ya Allah
kuatkn diri ku,kmbalikan semangatku

Tuesday, May 4

****still togther,smiles..

^^^jhat lak dah,aq gelak^^^

^^^my babe^^^


^^^jum berpic dlu^^^


wah ni time ptg td,pg mkn kt bwh invory,mak ai perutku stiil knyang
cane nk stdy mlm nie,bersame gu2 aq yg fun n sporting,nak2 c sapik n eiwan
hahhaha,nk kutuk dorg berdua la,dorg berdua ade scndal,scndal!!!alamak!!
aq n sis2 aq ttp maintain,kan sis kan,best lak dh lepak2 td,aq bersmngat nk jmper n dpt
sourvenir dr sapik,yela dye kn bru blk dr china,erm best la kau sapik,bjln jer kn,!!
sem dpn kter pg genting,eh luper lak,aq nk g gnting ngn ssorg laa,erm
kiter pg langkawi la sem dpn,ko dak jntan tido la mne2 er,aq n eida leh tdo umah una..huhu
plan yer btul2 pstikn jmat kos n time.huk3,lau x pon bdk yg dpt jpa blnjer..haha

************************************************************

wah kwn aq c eida cun la ptg ni,ngn gaye fashion dye tu,bgus eida..nice;)
aq puji btul2 ni bkn perli2..hik3,erm una pown cute gak,rmbut baru kn..
sapik n ewan tu dpt dilabelkan dgn glaran c gemuk n c kering
gelaran tu mmg sesuai la,hak3 kne sound ngn lela td,pdn mke korang berdua
td mmg best n syok gler,dh smbang bongong2 ngn dak2 ni
giler la korang(haha,pdhal aq pon same gak)ala xpela
jnji kter happy mlut laser n x terkontrol sket pon xpe...kui3
bergelak abis semeja gegar dgn org duk pndangnye,merah mke2 aq gelak
nk tau x nape,sb  c sapik tu buat lawak bodoh lak ngn c ewan
ade k nk bg souvenir tuk kteorg ***tuttt***gler..hahahha,
tp xpela korg dh berjaye wt lawak bodoh yg mmbuatkn aq still nk gelak skrg ni,
erm sdeh la aq xdpt ikut korg outing sok cz aq kne stdy 4 my last paper
tp xpela nnti jmpe kat sg.nibong,gmpakkan suasana sg.nbong lak ari khamis ni,hahaha
ape2 pown aq sgt happy today,hope kite dpt njoy gler2 lg tuk sem dpn**peace**

^^^^^overnight;)

wah mlm ni aq sgt rajin,yela time ni aq baru naik blik,
td duk stdy n lepak kt blik tv,yeah skrg aq n rumate aq
dpt kwn dr philipine,sb slalu time kami p trun stdy kt ctu
akak tu ade gak,nme akk tu nina,exchanged student
p aq luper lak dye kos ape,tp yg psti nk ckp ngn dye kne speaking
speaking gak la kami wlaupun still merangkak lg
hehehe,tp dye pown pndai gak bhse bm sket3
impak dr blajar lkm 400,huhuhu,best gak stdy kt bwh
selesa n smngat sket kan,nk ngadap nota
yela lam bilik ni duk ngadap dnding jew kan!!bosn gak
erm xsabar nye nk tnggu detik untuk balik kmpg
dismbut oleh insan ksyngn aq,yuhuuu,rse cm nk
melompat jer,tp detik yg pntas berlalu gk
akn mnyebbkan kpale aq png nk stdy
yela ari same aq naik bas tu,ari same gk aq nyer
last paper bm,hmt 124,chayok2 eibah,
still blum terlmbat(nsihat tuk dri sndri),chayok gak kat
rumate aq yg nk exam genetik tomorrow,
kami sgt ggih berusaha(perasaan lak dh ;p)
erm yg ni jela nk tulis cz mate aq dah berat da ni
cm nk tertutup da p sblum tu bergayut lu bru dpt sweetdream,hik3
gatal la aq ni kan,erm gtal la kot sket2..hahaha,
p yg pntg mse aq tulis ni,aq tulis ngn snyuman,pe yg wt
aq happy erk...kui3,bgus gak,hope sumer happy always..

Monday, May 3

***jiwa kacau..haha

sdeh nye rse ble org lain dh bley blk cz da abis exam 
p aq nie,lmbat nye mse berlalu nk blk gak...
jasadku msih disni tp mndaku sudh berada dirumah,huhu,
erm last paper khamis ni,tkut nye pk kan result sem ni cz paper sj td pown aq rse cm dh xleh jwb
 walaupun sbiji2 msuk soklan tutor,tah gane aq bleh xbce n terluper pe ic nk jwb,
ya Allah aq xkesah xdpt dekan pown tp aq mntk nk llus je tuk paper2 wajib,aq xnak kne **$$**repeatttttt**$$**


erm mlm ni cm mls je stdy lg,otak still png jwb sj td,mate ngntuk sib baik da terlena jp td,nk wt pe erk,ngadap laptop jela tp ngadap lptop lme2 pn bosan gak,nk tgk movie dah xde lm lappy ni sme aq anta k kmpter kt umah,nk trun tgk tv cm mls ag,de cter pe tah mlm ni,ku pown x tahu,mne kngkawan aq ni,x online g,bosan er hdup tnpe dorg,kwan2 aq tehah n mimi dh abis blajar,aq ade 3 thun agy,uwawawawa,smngat down dh ni,cm nk bhnti jew bljar...smbody help me;(,

pss: hik3,funny la bke fb duk chat nge mmber aq si bdk mnis ewan ni,xsabor nk balik nk bsuh otak c ewan ni..hahaha,ni nk buat aq tergelak ni..wkakakkaa,tbe2 mood aq cm lbih better myb aq perlukan joke yg cm ni...aq nk tergelak lah,xthan..hahhahaa





Sunday, May 2

^^^^^happy togther


***perlawanan persahabatan***


***bkl cekgu yg riang;P***



***perlawanan sengit***

***winner***
                                                           ***the winner is***



####################################################################
time ni desasswa saujana adekn aktiviti perlawanan snuker antara rumate,haha kelentong jew,sbnarnye time ni aq n rumate aq stdy la sgt kt blik tv kan pstu tbe2 nk tnggu mega movies,tergode lak ngn meja snooker tu so stat la main,ala main ske2 xde gduh2 pnyer...wakaka,yg funny sgt kan nk main,dh la msg2 xde pnglmn dah tu ske aty je nk shoot cne2,xpe shasha jnji rockkk ...rock ke??tu jwb sndri ye ^^shasha^^

**********************************************************
nk tahu x kul bape kteorg mnggatal lepak ni,
time ni kul 2 pg dah tp duk bergelak tawe dgn sntainye
tanpe memikirkan waktu yg berjln tnpa hnti,
dah tu nk snap pic 2 org tuh,mtkla tlg ngn akak dr philipine
lps dye tlg snap then dye tnye" u all dr mne? n kteorg jwb from mlaysia la
then dye tnye lak apsal nk amik pic kat ctu,dah tu kami snyum2 jer,xpela kan
pstu akak tu kate dye igtkn kteorg student asl dr thailand..huh!!!!Thailand..
hahhahahahaha,aq xrse nk mrah pown cme lm aty nk gelak gler2 tp cover2..kui3
ade rupe thailand ke,hik3...lau dr thailand kne la ucp "sawadikap" 
tp perbualan kami ngn akaktu speaking la cz dye x pndai sgt bhse mlayu cme aq yg translate lm bm tu..

then duk la kami bertiga tgk megamovies(aq ngadap nota gak time ni)
sbkn cter tu psal roh n murder so x brani sgt nk tgk luas2 so ngadap nota sket2
adela gak ilmu sj msuk lm kpale aq,sunyinyer trase kt usm pde wktu cmni,
tp x heran sb aq xrse ngntuk lngsung,smngat nk exam or aq ni de pnyakit,yg tu aq kurg sure la,
lps dah abis megamovies tu pown,aq ase cm xsdp nk duk lme2,
rumate aq pown dh png kpale,then kami pown naik blik,
d sbkan aq xsbr2 nk msukkan pic ni kt cni,aq ngmbil kptusn tuk upload n berceloteh sket..








pss: duk happy2 jer,otak tenang,best sgt nnti kte hapy lg ye shasha...muaahhh

Saturday, May 1

^^^^^zmn sekolah

**rndu kat bsfren aq nie**


**geng2 aq yg still kkl smpai skunk**
**tehah,mimi,ain n aq**


                                                                    **miss nyer time ni**




^^^ aq rndoo sgt saat-saat ni,sbnarnye byk lg pic tp aq mls g nk scan,yg ni pown aq snap blk ngn kamera fon aq^^^


•♥•(¯´'·.¸(❤)¸.·'´¯)•♥•  •♥•(¯´'·.¸(❤)¸.·'´¯)•♥• •♥•(¯´'·.¸(❤)¸.·'´¯)•♥•

time ni mse aq sekolah kt sek.men.pdg mdin dlu,pngalaman aq time sek mmg byk sb aq plajar nkal so x lekat satu sek jer,
aq berpindah 3 kali time sek dlu,sek ptame aq dkat sek.men.agama mhmudiah,time tu aq dak baik lg then aq tukar lak kat sek.pdg.mdin n last skali aq btukar kat sek.men.tngku ampuan intan n slepas tu aq tercmpak kat usm ni..huhu,tp lm byk2 sek aq plg ske mse kat sek ni sb byk kngn plg indah bersame kwan2 baik aku..
nak tahu x sape kwn baik n sjati aq..ermm ade lm pic d ats ni,mke baik je sumer2 time sekolah dlu..hik3,kpd tehah,ain n mimi,korang mmg shbat aq dunia n akhirat...tq u all


•♥•(¯´'·.¸(❤)¸.·'´¯)•♥••♥•(¯´'·.¸(❤)¸.·'´¯)•♥••♥•(¯´'·.¸(❤)¸.·'´¯)•♥•



^^aku plg ske zmn sekola dlu,best kan..mcm-mcm pnglaman yg kte dpt,aq teringin nk blk zmn sekola dlu tp nk wat cne mse x dpt diundurkan lg tp yg aq nk tergelak cz walaupun aq xdpt kmbali ke zmn sekolah as student,aq akn kmbali k zmn sek as teacher lak nnti,aduii mmg pngla kpale nk lyn kerenah ank-ank ciber nnti,..
aq still xcaye lg status aq akn dtg tp tuhan dah tetapkan sgalenya,aq hrp tuhan dah aturkan khidupan yg baik tuk aq pde mse akn dtg(@-@),aq terfikir gak layakkah aq tuk mndidik bdak2 nnti,sapelah yg nsb mlg dpt ckgu cm aq...hahahaha,
^^ank2 zmn akn dtg tnggu ckgu baru kamoo ni,^^



pss: time ni buku dah bkak,igt nk stdy tp lekat lak dah dpn lappy..hik3