++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Sunday, May 2

^^^^^happy togther


***perlawanan persahabatan***


***bkl cekgu yg riang;P***



***perlawanan sengit***

***winner***
                                                           ***the winner is***



####################################################################
time ni desasswa saujana adekn aktiviti perlawanan snuker antara rumate,haha kelentong jew,sbnarnye time ni aq n rumate aq stdy la sgt kt blik tv kan pstu tbe2 nk tnggu mega movies,tergode lak ngn meja snooker tu so stat la main,ala main ske2 xde gduh2 pnyer...wakaka,yg funny sgt kan nk main,dh la msg2 xde pnglmn dah tu ske aty je nk shoot cne2,xpe shasha jnji rockkk ...rock ke??tu jwb sndri ye ^^shasha^^

**********************************************************
nk tahu x kul bape kteorg mnggatal lepak ni,
time ni kul 2 pg dah tp duk bergelak tawe dgn sntainye
tanpe memikirkan waktu yg berjln tnpa hnti,
dah tu nk snap pic 2 org tuh,mtkla tlg ngn akak dr philipine
lps dye tlg snap then dye tnye" u all dr mne? n kteorg jwb from mlaysia la
then dye tnye lak apsal nk amik pic kat ctu,dah tu kami snyum2 jer,xpela kan
pstu akak tu kate dye igtkn kteorg student asl dr thailand..huh!!!!Thailand..
hahhahahahaha,aq xrse nk mrah pown cme lm aty nk gelak gler2 tp cover2..kui3
ade rupe thailand ke,hik3...lau dr thailand kne la ucp "sawadikap" 
tp perbualan kami ngn akaktu speaking la cz dye x pndai sgt bhse mlayu cme aq yg translate lm bm tu..

then duk la kami bertiga tgk megamovies(aq ngadap nota gak time ni)
sbkn cter tu psal roh n murder so x brani sgt nk tgk luas2 so ngadap nota sket2
adela gak ilmu sj msuk lm kpale aq,sunyinyer trase kt usm pde wktu cmni,
tp x heran sb aq xrse ngntuk lngsung,smngat nk exam or aq ni de pnyakit,yg tu aq kurg sure la,
lps dah abis megamovies tu pown,aq ase cm xsdp nk duk lme2,
rumate aq pown dh png kpale,then kami pown naik blik,
d sbkan aq xsbr2 nk msukkan pic ni kt cni,aq ngmbil kptusn tuk upload n berceloteh sket..








pss: duk happy2 jer,otak tenang,best sgt nnti kte hapy lg ye shasha...muaahhh

No comments:

Post a Comment