++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Saturday, May 1

^^^^^zmn sekolah

**rndu kat bsfren aq nie**


**geng2 aq yg still kkl smpai skunk**
**tehah,mimi,ain n aq**


                                                                    **miss nyer time ni**




^^^ aq rndoo sgt saat-saat ni,sbnarnye byk lg pic tp aq mls g nk scan,yg ni pown aq snap blk ngn kamera fon aq^^^


•♥•(¯´'·.¸(❤)¸.·'´¯)•♥•  •♥•(¯´'·.¸(❤)¸.·'´¯)•♥• •♥•(¯´'·.¸(❤)¸.·'´¯)•♥•

time ni mse aq sekolah kt sek.men.pdg mdin dlu,pngalaman aq time sek mmg byk sb aq plajar nkal so x lekat satu sek jer,
aq berpindah 3 kali time sek dlu,sek ptame aq dkat sek.men.agama mhmudiah,time tu aq dak baik lg then aq tukar lak kat sek.pdg.mdin n last skali aq btukar kat sek.men.tngku ampuan intan n slepas tu aq tercmpak kat usm ni..huhu,tp lm byk2 sek aq plg ske mse kat sek ni sb byk kngn plg indah bersame kwan2 baik aku..
nak tahu x sape kwn baik n sjati aq..ermm ade lm pic d ats ni,mke baik je sumer2 time sekolah dlu..hik3,kpd tehah,ain n mimi,korang mmg shbat aq dunia n akhirat...tq u all


•♥•(¯´'·.¸(❤)¸.·'´¯)•♥••♥•(¯´'·.¸(❤)¸.·'´¯)•♥••♥•(¯´'·.¸(❤)¸.·'´¯)•♥•



^^aku plg ske zmn sekola dlu,best kan..mcm-mcm pnglaman yg kte dpt,aq teringin nk blk zmn sekola dlu tp nk wat cne mse x dpt diundurkan lg tp yg aq nk tergelak cz walaupun aq xdpt kmbali ke zmn sekolah as student,aq akn kmbali k zmn sek as teacher lak nnti,aduii mmg pngla kpale nk lyn kerenah ank-ank ciber nnti,..
aq still xcaye lg status aq akn dtg tp tuhan dah tetapkan sgalenya,aq hrp tuhan dah aturkan khidupan yg baik tuk aq pde mse akn dtg(@-@),aq terfikir gak layakkah aq tuk mndidik bdak2 nnti,sapelah yg nsb mlg dpt ckgu cm aq...hahahaha,
^^ank2 zmn akn dtg tnggu ckgu baru kamoo ni,^^



pss: time ni buku dah bkak,igt nk stdy tp lekat lak dah dpn lappy..hik3

No comments:

Post a Comment