++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Sunday, June 27

"mcm2 ragam"

*************************************************************************************************************

hari yang plg happy bg aq,erm aq cme nk luahkan cmni jer xnak share2 sgt..biar jela hnya aq yg tahu.....
skrg ni aq de dkat pdg mdin,umah mak angkat aku,saje je aq bjln2 puas gak duk umah...nk abiskan mse ngn kawan2...erm baju rye aq dah bli..ckup 5 psg..hahahaha,sbenar nye x pntg pun nk pakai baju tu tuk rye cme aq mmg perlukan baju krg yg update2 sket tuk gne 4 present kat dpn t..huhuhu..



         xsngke r aq dah nk msuk sem 3,rase mcm cpat er mse berlalu tp lg bgus,aq xsabar ni nk kluar rse cm nk kje lak...leh pgg duit sndri almklumlah skrg ni aq dh kering dh..aduhaiii duit pnjaman ble nk msuk nie... 10.7 nie dh nk naik penang,sdeh er nk tnggl org yg aq syg terutame die....aq xnk berjauhan lagi...xsnggup...mak tlg kawinkan kami (hahahhaa,ayt mmg xleh blah r...kah3)..ade jdoh ade la,xde jdoh nk wt cmne kan.,,,kte xtahu ape yg akn berlaku akn dtg,ape yg akn berlaku antre aq n dia dlm mse 4 tahun nie tp jikalau aq khilangan dye xde sape yg dapat mnggantikan nye dlm hdup aq..aq xnakkkk org lain ygku mahu cme dia..huhuhu,mohd hafizan aq syg kamoooooo bngat,hrp2 hubungan kite akn kkal selamanya..aminn...biarla org yg dngki kat kite tu tp dye xkn dpt psahkan kite...(^)...ape lg erk,mls la nk tulis pe yg lepas tu....huhuhu

No comments:

Post a Comment