++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Wednesday, July 14

^^^R@jin^^^

Hari ni nak cter sket aq rajin,hahaha,aq rajin pose rini nak abiskan hutg2 aq yg lpas.
pagi td dh settle sumer drop n dftar kls tutor,wlupn pnat
berjalan kaki ke ctu cni tp aq xla rse lapar sgt cme dhage je tp dah lega sb sumer dpt settle dgn baik n lancar
ala xbesh nyer lau tutor pgt 219 aq same ngn dak tu,aq xske tgk mke dye,annoying sgt dowh
wlaupn aq xrapat tp tgk sje pn aq dah nak naik mluat,buwekkkkk

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

esok nak p mngembare di sintok,nk mlawat kwn2 du uum ngn mnyet2 dlm utan sintok..haha
xsbar la plak nak mngembre sok ni,
mntak2 semuanya berjalan dgn lncar sb sbenarnye aq xtahu pon jln n cmne nk pg cne
cme dpt tnjuk ajar dr cik ayie jer,xpe2 aq msti bleh berdikari,xsusah sgt rsenye,
ala lau sesat ngn terdampar kat alor star leh tepon mksu mari ambk kat shahab,
xde apela nk dirisaukan,lau kat sg.petani umah maktih ade,xrisau gak..
penang jer xde sdare yg bleh aq mnmpg umah..huhu
 esok aq abis kls pkul 3 kne tnggu mek pooh abis kls dlu,erm xsbarla plak ase
nk mngmbare,haha..baju per nk bwk ek,xkmas pe pn agy,
wani(nk pnjm baju),nsb bek abg saye nk bg duit wat tmbg n blnje,tq bro bucuk..>>

###########################################


mlm ni nak relax jer,dh xde kje rse bosan la plak t dh byk kje jd mls plak nk buat
mcm2 rgam la mg n ebah..huhu
knyang perut ske aty,ulalallala,tara kucah cah,tara kucah cah
duk nyanyi gni cm duk sbut nme ukasyah la plak,ahaha
aq pnggil adik aq yg bongsu pun kucah gak..pnggil uksyah kucah gak la,
ukasyah jgn mrh ye...(^_*)









No comments:

Post a Comment