++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Sunday, August 1

"hang Out tO njOy"








     <

hOw sweet time nie,nie pic kteOrg hang Out ptg smlam
yg bju merah tu mmber ziha dtg dr kl tp lm pic nie aq ngn dye cm kwn rapat lak
ehehe,bese la same-same mesra(ala2 msre liner)

okay nOw aq perkenalkan dye erk,nme dye betty(tp bkn betty benafe)
ahhaaha sOry babe,jgn mrh babe t x sweet do actually c betty ni umur mude stahun dr kteOrg
nmpak cm same umur je kan,sb aq kOt nmpak muda lm pic,hahaha
kisahnye dye dtg dr kl n amik kteOrg kt sni cz nk pg jln2,tmpat first yg kteOrg p ialah Gurney

ziha yg suggestkan ye,huk3,then lepak2 kat gurney,tgk wyg
cter best gler kot tjuk dye "The sOrcerer aprentice"....sape2 yg x tgk lg aq suggestkan kOrg g tgk
mOvie nie sb mmg mnarik n terpesOna,aq cter la sket ye ksh nye psal magic
mcm kuase2 sihir ni lah kan then cnta pown ade yg pntg tema lagu dye
best bangat tp aq xtahu tjuk,nk dOwnload..huk3
pegi tgk cpat,best siOt!!!!

lpas tu kuar dr panggung dh pkul 9 lbih nk mlepak kat fringgi pOwn cm xberbalOi cz dh mlm kn
xnmpk sgt keindahan suasane gurney;P (alasan jew)
sebenarnye kteOrang nk ajak bet jln2 kat lain lak sO nk p lepak2 kat Qbay
yela Qbay kn yg plg indah wktu mlm..eheehe(yg n idea aq lak)
berpusing-pusing tmpat same sb xberape nk igt jln,sib bek kami cekap dan pntas
dpt gak cri jln k Qbay,pdhal bkn sush sgt nk pg,yela sbelum ni naik bus repid xsmpat 
nk hafal jln,hahaahaha.

##########################################################


seterusnya........

tada,tada!!!! xsmpai 10mnit dh smpai Qbay,wei cepat cari parking..exited la plak
cm xpnah pg jer (mklumlah kan ziha bru jmpe blk mmbe yg lme dh xjmpe)
pstu pusing rOund Qbay tetibe aq ckp,
aqu: weh kOrg ade funfair la apsal aq xtahu pOn
c betty pe g ofcOz nk trun njOy2..ehehehe
ziha: cepat2 tgk parking
bett: Okeh u all,finally got it

pastu trun mlenggang-lenggang bjln2 4 Org,amik2 pic dlu
pstu msuk,wOw bestnyer(muke bet exicted gler)
betty ala-ala mnje : nk naik,nak naik,cptla u all
Okey then wt line nk bli tOken tp sumer perbelanjaan mlm tu di support Oley mr.tut
yg tu mnyebabkan kesoronokan mnjadi-jadi;Pp
Bett: kOrang jum la naik tu,
aq n ziha: what!!,xnak la bet aq mmg tkut n xley naik mnde tu

korang tahu x ape,aq lupe nme sentifiknye tp bentuk dye mcm kayu pnukul yg main
ayun2 smpai ats then pusing-pusing tu,aq mmg serun pOn ngn mnde tu

bett: ala kOrang cepat la,i byar erk..plezz3,i dtg dr jauh ni(ala2 dak kchik)
hehhehe,betty aq ske la ko cmel sgt time tuh,ahakss
 
aq n ziha btul-btul xnak tp sb kwn n xnk hmpekan c bet yg cumel tu
kami pOn ngn aty sparuh nk try rse n separuh xrela,tp yg realiti
kami mmg dh naik n dduk lm mnde tuh..tkut,ketar ngn peluh-peluh sume ade
adOiii bet kO nk seksa kteOrg k..hik4

Okeh duk lm tu,hnye tnggu mse mnde tu nk gerak jer,ble mnde tu gerak naik atas
aq rse cm steady lagi p ble dh smpai ats n kepala dh tertungging k bawah
dlm aty ya Allah selamatkanlah aku,tkut sgt cm mmg nyawa d hujung tanduk dah
tp aq mmg pejam mate,xbkak lngsung mate,terlampau tkut sgt,rse cm jntung bhnti berdegup
yg aq smpat dgr time tu dgr jeritan yg pnjg je n suare bett suh bke mate tgk pmndangn dr ats
(lam aty aq bett kO biar btull aq dah peluh2 kat kaki ngn ketar dh badan2)
 mnde tu pusing lagi,yg aq rse mkin lme mkin laju n rse lg bdan aq nk mlayang dh
dOa2 lm aty cpat la aq dh xthan nie,mntak2 la kali tu pusingan yg last
Ok then mnde tu stOp,aminn tp nk trun kaki cm mlekat dlm tu
dh tu plak tgn n mke aq pucat gler,ziha pOwn same tp bett n mr,tut relax jer
(mr,tut tu pure2 je tkut hlg macho kan;PPp)

betty: Ok u all nk naik pe lak, 
owh nO pening n ktakutan aq xhlg abis lg ni
tapi relax jer kteOrg naik erm kereta pusing2,yg ni aq rse cm ok jer
mse naik tu dpt rse cm terbang kat udare n hlg semua mslah2 dlm kpale Otak aq,
oPps dak sebelah aq kan bke mate n xbkak2,(ziha la orgnye,kui3)
tetibe aq rse ke belkang,rupe2nye mainan tu reverse mlwan arah,alamak time tu
aq rse pening sgt n mmg nk termuntah tp tarik nafas n duk wt xtahu jer
ble dh stOp,
ziha : eibah aq nk termuntah la,kami berpmpin sb jln huyung hayang lg,ahaha
 
################################################################################
bett n mr.tut naik keretapi pe ntah,kami tgk tepi je sb kepale pening lg
dh settle tu betty ckp jumla kte naik yg td tu skali lagi,xnakkkk
bet kali ni ples kO naik berdua je,kteOrg mmg xnakkk,xsnggup  serik dh,
fine sO bet naik berdua jer,kami hnye mnOntOn d bwh n tngkap2 pic
(wlaupn pening2 smpat g brgmbar kan,nk wt cne dh jd habit)

#############################################################################
 
dah msuk kete,pkir lagi nk pg mne tp kteOrg pon dh xtahu nk suggest nk p mne
hari pun dh lewat,time tu dh kul 12 lbih,sO pg mknla..
erm mkn kat ne erk,pstu ziha ckp mkn dkat2 ngn desa kteOrg la t xjauh sgt nk anta
kteOrg balik,pstu Ok jer then mkn la dkat kdai mkan plg glamour bg dak2 usm iaitu
di Nazri Tomyam,ahahha...mkn dgn knyang2 yer kwn2 sumer;Ppp
lps mkn,muaahhh ngn betty n naik bilik...tgk jam dh dkt kul 2,la dh lewat rupenyer,cm xtrase lak ble dh njOy2..ehehehe...best n njOy sgt
yg pntg dpt knalan ngn bett yg spOrting,gler2 masyukkkk gtu..ahhaa
will miss you betty,sekian saje thap enjOy kami pade hari itu(",) 




No comments:

Post a Comment