++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Sunday, August 15

"swEeet 21"

<>


<<syg kawan-kawan saye>>


<>


<>


<>

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


14 ogos 1989
ari plg istimewa tuk aq,thank mom sb melahirkan ku k dunia ini,
thanks god sb aq msih lg hdup,chat mnumpang d bumimu ini,
erm mlm 14 Ogos 2010,tepat jam 12.00 aq dpt ucapan bfday first dr bucukku,then my rumate nyanyikan lgu bfday,tq;)

ting3,berbunyi2 email mnndekan dh rmai org mnghntar wish bfday tuk aq lm fb,aq mmbace ngn mke tersenyum,snyum luas2...tp xdpt g tiup lilin,nothing happens that night....so sad;'(
then dpt mms dr adik aq,siap de sore nyanyi lgu bfday g,yg xthan ade gk pic dye..ahahaha
okey r tu,sker3..xde pon ucpan bfday dr mak n lain2,myb mak dh tido..huk3,so smlaman ni d temani o bucuk saye(melalui tpon jer;'()

sO mlm tu aq tido ngn bermacam-macam rase lm aty,perasaan yg xdptku gmbarkan,sdeh,gmbire,sunyi,n bla,bla,bla

keesokan arinyer,dh jnji ngn bdk2 ni nk berbuke puase bersame2,plannyer dkat invory tp
plan bertukar k bj lak,ok xpe mne2 asl dpt bersame kngkawan;),bertolak k bj dh kul 5 lbih(time n aq de dscuss present hsk)sory ye kwn2 aq xdpt hdir kat dscuss tu cz i wnt keep my promise to them...

k smpai bj,bjln-jln,merayap tuk mncari bju nenek kebayan tuk mmber aq for lsp presentation,dr kdai k kdai,berlaku la adegan try mnery baju,erm just surver2 hrge lu
tp bg aq tgk bju mhal2 nie sumer ok,elok n perfect jer,tp syg dye x bli pon so present pkai kain batik dh la,ahaha

ok dh dkat kul 6 sO cri2 kdai2 nk tmpah tuk berbuke(lper ke buln pose nie;P)
Kdai pnuh la lau x book awl2,so cri2 jmper
nme pe kdai tu aq lper,dh oder2 tuk sumer2
n tnggu una n the geng smpai,prut dh berbunyi ni,krut3,lmbat lg ade mse sejam lbih g,
take time for snap pic,kami mmg pro bab2 berpic nie,xkre mse,tmpat

ketibaan kengkawan aq,erm nak tahu sape,
una,dali,adi,hamdan n anis
so kami semua 8 org,slpas bberapa adegan bergambar,pg kat kdai pkcik tuk mnunggu ketibaan wktu berbuke pose,msg2 xsbar,wlaupun prut lapar tp tetap berceloteh,almklumlah mlut aq xleh diam kne ckp gak;p

allahuakbar,allahuakbar
sore azan mnandekan wktu berbuke zon penang dh smpai,ecece,sbnarnye xdgr pon azan tu pon knfius nk mkn k x,tgk org mkn kami pon pe g mkn2 jgn x mkn,lauk dh pnuh meja tuh
kami mkn pon smbil bsg2 g,apela msg2 mulut xleh diam ke,ahahhaha

ok now sumer dh abis mkn,aq pon xtahu wt pe mse ni,myb tgh blur g pastu dgr dorg duk nyanyi happy bfday lak,aik tetibe kuar kek dr dapur restoran pkcik tu,uwawawa mse ble dorg plan n berpakat ngn pkcik tu,
aq dh nk nangis nie,tp cover2 rmai org
tq kengawan,aq mmg xsngke pon..sgt mnghargainye...ok now adegan tiup lilin tp tiup2 x pdam,aq kne gelak lg..ahaha
xpela jnji happy sesgt,wah bertuah nye rse hari tu,xdpt smbut ngn dia nsb bek dpt smbut ngn kengkwan,nk snyum luas;)))))))








lpas mkn2 kek,erm decide nk blk k p mne
idea dali p karoke,ok aq on jer
abg dali blnjer sejam..ahahhaa,so jln2 k tmpat karoke,first la aq msuk karoke kt bj tu,
punyer gmpak ble dh msuk,mcm2 ragam
yg pntg msg2 sgt happy mlm tu
aq pon lg lah happy,duk lam bilik tu delah 2 jam kot...
sO dh abis time 2 jam.kami pon mnggu bus yg diarahkn mngambil dan mnghantar kami pulang
(bus rapid je pon)
siyes aq happy sgt,tq for kwn2.
syg bngat,muahhhhh



pss: for more pic,can c it at fb k




No comments:

Post a Comment