++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Thursday, October 21

"blUr+pening lagi"

Kenapa sih aq ase pening sgt,semalam tidO lmbat lagi..ape aku nak buat,aq duk gayut tipOn n xleh tidO
Menderita tul kepale lau tidO xckup nie,tulun la nak wt camne nk bagi mudah tidO.I need ASOMNIA medicine tapi nk amik mne,sah-sah doktor xbagi lau mntak ubat tidO..ape kate aq telan ubat batuk sebotOl.
,

ape yg aku nak bgtahu cni ialah kepala aq ni tgh pusing bangat cm nk letup2,sO aq nk tidO tapi nk tidO magrib lagi nie,jap lagilah tidO...tp adakah aq bleh nk tidO sb aq mmg sush nk tidO..ape harus aku buat nie??dalam dilema..ade kawan aq ngadu kt aq dye asyik tidO je,lau gtu susah gak tapi xpe at lease mudah gak tidO,tadi best2 tidO nk p kls lsp lak,terkejut bunyi jam tibe2 sb tu kOt kepale aq pening..dh tu nk tidO ptg ade pejumpaan klkm lak+ngn p klinik dh la sejam..adOi dugaan tOl la..mnambahkan beban tul semua ni,ish3 xbaik tul aq cakap gtu...kate nak tabah hadapi semua nie...erm sabar jela sOk dh nak balik..

sebut sal nk balik nie,aq tetibe igt kls LSP aq yg still ade lagi mnggu depan,alamak cmne nie tiket dh beli sOk mlm,dh tu lak teacher LSP aq cam singa tadi badmOod k hape tah smpai kuar sume2 n dye bilang kls aq kls bdk pendidikan yang plg teruk yg dye pernah ajar..hmm dh lame kot pndam bru hari ni kuar sumer..xpela nk wt camne kan...dak2 kls aq mmg slmber..;P,dh tu nk ungkit status Apex la,tahu la usm ni naik taraf APEX UNIVERSITI tapi xsmstinya otak-otak student dye naik taraf gak..dah name manusia bkn semua sempurna...aii ketaq aq pkkan kls mnggu depan nk bg xcuse camne nie..nk suh sape tulun sainkan tuk aq...hmm sape x g mnggu depan kne bar dr masuk Exam..takut,aku xnak kne bar,xnak repeat LSP..sOmebOdy help me!!!


pss:  tulah eibah lain kali nk bli tiket pk dlu abis2,jgn pk nk balik jer kan da susah,peringatan tuk dri sndri 4 sem dpn..haha

No comments:

Post a Comment