++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Wednesday, October 20

❤My family a.k.a R@b@n te@m❤

Walaupun terlambat tapi nk tulis gak betape aq sedih n kecewa sebab time raye family i je xdek ngn diOrang cz i beraye kat trg,ni semua family belah mak aku,dOrg duk di merate-rate tapi always berkumpul d umah mktOk ku tersyg kat kpg.Raban,perak(sgt sdih trutame sb pic i xder lm pic2 nie)jelesnye,smpai aty kOrg2 sume..kihkihkih



 pakcik ni gaye pe nie??happy semacm jer..suke la tgk;)




 Okay nk pkenalkan ni la cOUsin-cOusin laki aq yg konon hnsem n pOyo
ala muhsin pkai bju pink ke???nk gelak tapi xpe shin dh nsem la tu jgn au suda
dari kiri: aq kasi nme2 mnje sudh la shin,faiz,abg mok,adik,abang,daus,man n yg kecik chumel tu cucu mktok yg plg kecik n muda amar n hadi..rndu nk cium amar la...aik Along xde pOwn??


 Ehem2,ambOi korg ni nk nasyid ke nk wt marhaban nie,haha
Okay n cOusin-cOusin pmpuan yg mne sgt spOrting n best..tapi cam xcukup bilangan la,mane lagi
dari kiri: nana,miza,q.mus,q.mar.q.jaja.tikah pOyo,qilla n ain.
sO yg xde lm ni Q.so,Q.irah,saza,p mne erk,mlepas ek lm tOilet,


 Haha,ni pOwn xsure ckup x bilangan ahli family mktOk nie,ala tenggelam adi n amar kat tgh2,yela mntang korg kecik kan,xpe amar tnggu k.tOi balik(ape kne ngena lak kn)




wah ramai kan family belah mak aq,bhgia je mktOk kat tgh tu,jeles2 pic i xdetapi xpe i happy la dr jauh tgk u all happy cm ginie,erm bukan sng nk berkumpul semua family.
 
 yg berbaju hijau ni adik mak aku,mkne er pkcik aq la,yg sebelah abg mak aq iaitu pak lang aq,yg berbaju ungu adik mak aq gak pak ndak aq n yg kanan tu pakcu aq hsband adik bongsu mak aqits mean menantu maktOk.



family pak jang n mak jang n their chidren,mak jang aq nie kakak sulung mak aq,dOrang ni org nOgori sembilan,suke msak pOdas2..hihi.n anak-anak m.jang aq the best,nk berjalan-jalan ngn dOrang la plg best;)lab u all


 Family pak tih n maktih aq,maktih aku nie adik mak aku n anak-anak mereka,dOrg duk sg.petani,kedah
wah suke3,nk kutuk cOusin aq c atikah nie yang berbaju coklat tu(gurau jer)time kecik2 kite slalu mandi same2 kan kak(Ops malu2)skunk xleh mndi sesame dh,dak pOyo ni stdy kat uitm skunk coz pe ntah tapi bakal ckgu la jugak cm aku(nk gak msukkn aku;P)rndu2 kat kOrang t jmpe cti sek ni yer..kite bergOssip-gosip,xOxO gossip gurlz



 ha yg berpOsing cantek nie family pak cik n makcik n dOrg punyer herO
pkcik ni adik mak aq tapi yg kebarape erk,lupe2..alamak cmne bleh luper ni..nnti kire dulu,
dOrg duk kal taman melawati Kl.dah besar dh cOusin aq nie.



 Nie family paklang&Maklang n the herOs n nana the chumel gurls
sama je theme baju..apsal abg mOk posing cm gtu,dh lme xgaduh nge c mOk n c kurus nie
i like gaduh2..hahaha..lau nk tahu yg bOys tu same umur ngn aq sO sb tu aq ske nk berentam ngn dOrg berdua;P..dOrang duk kat sg.buluh.SelangOr.


 Okay ni family Pak ndak&Mak ndak aq,Dorang n duk kat Johor Baharu,
purple k taun ni,i like purple..theme kite same la...hoho..miza dh besar nye,xsabar nk jmpe nk suh bercerita,syafik je bOy same ngn fmily aku n mktih sorg je bOys..hahahahaha

Ade satu family lagi tertinggal n xde pic family dOrang iaitu acu aq tp dapat pic husband n her heros



this my family
Xkire la nk letak gak pic family aq..hihi..ni pic family i,walaupun xraye kat perak ngn dOrg sumer ngn mktOk tp kami beraye happy gak sb yg plg pntg bg aq,pada hari raya,mak,ayh,adik-adik n abg ade bersame jugak..luv them sO much..


 Happy bngat sih,ni da mcm ikan srdin la,begini la keadaan di rumah mktOk aku lau time raye or cuti,tapi aq ske sb time2 gni leh kmpul rmai2 merapatkan hubungn keluarga,tapi mane aq lm pic ni xder pon,hehehe..tula sape suh family aq je xbalik kan..emm mane nk tahu,xplan awl2...che2..mktOk la n xhabaq awai2 lau x raye kat perak...(Ops salahkan mktOk lak)
 yang paling aq suker tgk pkcik duk bergOlek kat jalan tu,sakan tul posing ye..hihi,


 MaktOk n anak-anak &menantu,mktOk plg pendek..hihi,cian mktOk..xpe mktOk kite same tnggi,aik tOi tnggi sket dr mktOk kot;P

 Here pakcik & makcik(pasangan rOmentik)



Ha ni lagi satu pic dOrang ramai-ramai cam ikan srdin di dalam tinnye...kihkih,nk gelak kat kOrang sb i jeles i xde time nie...jaat x,mmg jaat sape suh aku xbalik kmpg...huhuhu

No comments:

Post a Comment