++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Friday, October 22

*xOxO gOssip gUrlz*

AQ nak citer sal aq n kawan-kawan aq yg tgh happy n bhgia skunk ngn pasangan masing-masing sO aq mntak izin dOrang nk msukkn pic dOrg ngn pasangan masing-masing,dh xde kje kO t aq nie..hihi...xpe kan,xpe2 blOg aq ske aty la nk ltak pape pOwn jnji x cOpy n paste mane2;)

Aq harap sgt2 hubungan cintan-cintun kami ni kekal hingga akhir hayat then dapat rasa mkn nasi myk masing-masing,lau de jdOh xkemane kan...hOpe2 begitulah hendaknye .





Okay sO this is  besfren aq yg sulung cOz dye ank sulung..hik2,erm her name fatihah binti nazali n aq pnggil dye tehah jer,nie pic yg aq tgk menarik je,that her bOifren,yg aq tahu name kimi..pnggil pon kimi jer.aq xknl sgt ngn pkwe kwn aq nie sb xpnh jmpe face tO face tp lau dh kawan aq bhgia n happy bersame dye,aq sntiase mnyOkong n hOpe DoRang bhgia selalu,kimi nie dak nOgori xslp aq..wah tehah dapat Orang jauh,xpe t ngnta jauh sket..cop2 nk jd pengapit tgh..hehe,perkenalan dOrg pown aq xsure sgt tapi yg aq tahu declare time stdy sesame kat UITM merbOk dulu(btul k x nie??) 


tarikh declare yg btul aq pOn xtahu tp yg aq tahu selepas sOal selidik dh stahun 8 bulan dOrang dh mnjalinkan hubungan cinta nie..aq harap2 kOrang berdua xde msalah ye dalam hubungan lau de msalah rujuk kat aq(cam la aq pakar cinta kan),tapi tahu gak sket-sket,aq juga harap dapat jmpe la c kimi ni face tO face.erm bile tah teha nk bwk jmpe bf dye ni,harap2 bkn mase kawin nantilah.pe lagi nak cite erk t la tmbah lagi pape yg xtahu..hihi





This is my secOnd besfren,her name pnjang sket,kalah name aq..name dye Nur nadiatul ain binti Idris n her bOifren name mOhd azhari,aq pnggil ery jer..ahakzz ..bf dye nie dak Trg je n aq selalu je jmpe ngn dye nie,Ok la cOz time dOrang jmpe awl2 lu,aq ade gak bersame..ala xleh igtla time ery nk gejas ain awl2..xpe ain dun be malu2,aq xkn citer kat cni,hehehe,tu akn jd secret2 kite..haha...sO c ery ni pendiam sket aq lak yg banyak ckp dr dye,dah sah aq n mulut becOk kan,tapi xpe dye jnis xkisah kOwt yg c kwn aq nie pOwn kpale giler2 gak..kteOrang slalu gak wt double date sb pe ade Org yg nk snap pic aq n cyg aq,aq tulun amik pic dOrg gak..;Pppp,  
best pe lepak ramai-ramai lau kepale msg2 same n sumer spOrting kan,sO dOrang la plg lme kapel kOt dah msuk 5tahun lbih,yela wktu awl2 bcnta kwn aq bru fOrm 4...Org suh stdy cbUk nk bcnta..hahaha..(aq pOn same)..still skunk xde msalah,happy je aq tengOk bdk berdua,harap2 kekal la hingga akhir hayat,kOt2 aq leh rase nasi minyak kOrang dulu..hihi..weh2 pe nie nk citer lagi,alamak karng aq cte bnyak2 de yg aq reka sndri japg....huhuhu...   




Aq xluper jugak nk msukkan my dear Eida shiny yg skunk ngh berbhgia with bOy dye dady One,hehe
Eida nie my fren kat USM nie,actually my best n giler-giler fren....hehehe,dady Onec ni umr dye tua dr kiteOrg tu sb i pnggil dye dady..hik3....kne hOrmat org yg lbih tua dr kite kan..hehehe..aq ade gak ikut dOrang date2 nie,erm  lau ade ajk org lain bkn lah d pnggil date kan...hehehe....xpela dady msti bwak ank2 dye gak kuar..hahaha..mummy eida xmarah kan..;P..Erm dOrang bru mnjalinkan hubungn nie mse kat Usm ni la...mkne er hari bersejarah di Usm.huhu...erm dah 10 bulan Kot lau kire skali ngn bulan nie...xpe2 budak-budak baru belajar..tetibe nk berpantun...dady n mummy bru je menjalinkan hubungn p dah ade 3 org anak....

O f cOz la aq n the sis sya n una...hak3...anak-anak yg lincah n hyperactive...cOngrate to bOth of you..;P....So pe g nk citer n aq bkn tahu sgt kn,yela xbaik msuk cmpur hal Org tua2...kuikuikui....yg aq hrp dady n mummy ni kekal lah,lawan perjalanan cinta anak-anak mu ini yer...nak mkn nasi myk Org kelantan nanti...hihi






sO skunk dh smpai tUrn nak cite sal aku lak..my name is Taiyibah binti zakaria,mmg kOwt name aq plek n jrg dgr kat Malaysia ni kan sO special sket name aq..hehe,Orang pnggil aq ebah je,lau bsfren aq pnggil mekbah(tehah mle dlu ni),erm kat umah mktOk aq,dOrang pnggil tOi..n kat sebelah aq nie of cOurse la Org yg aq syg,name dye Mohd Hafizan bin Ismail,kwn2 aq pnggil pizam,Kat kpg dye pnggil mat jer....ahaha,aq nak pnggil gak abg mat;P...SO nak citer came aq leh knl dye nie..

Okay first camne aq leh kenal dye ,mse aq knal dye aq bru nk blaja2 kenalan2 ngn dak laki nie(erm  tipula time tu aq da de kapel lol..ahaxx..sebenarnya kebetulan je aq ngn dye,awlnye ade sOrg dak laki tu kacau num adik aq then time tu aq ase bOsn2 sO aq teringin lak nk kacau dak tu sO aq amik num tu ngn adik aku pastu msj-msj decide r nk jmpe kan(Ops dak laki n bkn pkwe aq n tau),sO tempat kami berjumpa di ats pasar k.berang..haha(pasar ni da rOboh n dh wt baru skrg)..So first nk jmpe kan,punyer la ramai aq bwk bodyguard,kwn aq ain pOwn ade,sO aq pk lam aty nk tgk dlu la mamt tu nsem k x,lau x nsem nk chOw.punyer la jaat niat aq..Ok jalan2 cari aq ternampak la sOrang mamat nsem, duk kat benteng pasar tu,aq bkenan tengok mata dye,aq ckp nsem nye xkn yg ni kOt dak yg aq nk jmpe..erm dah sah la bukan kan sO aq msj dak sengal yg nk jmpe tu..awak kat mne nie???haha,time ni kn bhse awk n saye lagi..buwekkk,nk muntah lak ble igt.sO lepas dye bls aq trus je cri..sengal la mamat ni,aq xabis nk rh lm aty,nk jmpe sgt tu tetibe dh jmpe aq kjut lak cOz mamat yg aq ckp nsem tadi ade kt ctu gak,la uper2 nyer kawan dye la...dye xnsem p bawak mmber nsem,bgus la leh aq sapu...haha...aq biar je mamat xnsem tu cakap ngn kwn aq,aq xlyn pun baik aq lyn yg nsem nie,kjam nye aq,tapi finally dapat gak num kawan dye yg nsem nie(sO bermula disini la,(mamat yg nsem ni la pkwe aq skunk),xtahu la bg kOrg dye nsem k x,aq xpeduli tp he's everything fOr me...  

yang tengah-tengah perkenalan aq xnak r citer,uhuk....lawak lak ble igt balik then kawan la ngn dye ,msj-msj cam biasa la,mklumla kawan kan,nk kapel time tu da de pkwe lol(mnyesal x ptus awl2)cz akhirnya aq putus gak ngn pkwe aq tu...bkn i salah k,i setia...he leaves me first....huhu..(first time kot ditnggalkan),sebelum nie aq je yg tnggl Org,last2 kne kat aq sndri,tapi xpe bila sesuatu hilang kite akan dapat yang lebih baik,ya aq ngaku,mmg btul pown ungkapan ayt tu nOw aq dapat yang lebih baik dr dye.....more,more,more better...hmm i hope my bOifren not leaves me like my X did  tO me befOre..sob,sob,sob....perkenalan aq ngn dye dah mencecah dkat 5 tahun lebih gak bcOz time aq kawan tu aq bru form 4,sO aq suke kwn ngn dye at the first cz everything sekepale ngn aq,that why la i bertahan ngn dye smpai skunk,Of cOz la tipu lau i cakap xpnah bergaduh n berpisah kan,erm ade gak terpisah mse tu aq fOrm 5 kot kesnye sb nset aq hilang then num phone dye pown hilang dh la aq xhafal num2 nie,dalam aty aq cme harap aq dapat jmpe n hubungi dye balik,setahun jugak kOwt aq kehilangan dye tapi dOa aq d mkbulkan bile aq jmpe smle ngn dye,time tu aq dh msuk lOwer six,
dunia ni kecik je,dye lak upernye kawan ngn mmber aq(lagi mudh r kje aq),Omg aq igt dye da lperkan aq time tu tp upernye x,then dye dapat num aq balik(selongkar mne tah num aq kan),aq pOwn xtahu n xsure ble mse tah kiteOrang declare nk kapel kan sb nye xde lak dye ckap ayt kita kapel nak??,awk nk jd awek saye x??yg aq igt time gurau2 dye cakap awk nak kawin ngn saya dOk??hahaha,gurau2 kan sO aq ckp nak la lau awk nk kat saya,aq pun bg jawapan cm gtu je,xde r siyes ngt,funny x..hahahaha,begitula seigt aq cmne bleh declare sO aq xde tarikh yg btul nk letakkn kat cni,sO time aq upper six tu dye still g ade ngn aq,dh xhilang dh...xnak dh dye hilang...smpai la aq dapat k Usm ni...tgh aq tulis ni pon,dye de ngn aq tp kat telepon jela.....tapi aq xnak bg dye bce sumer n..blushing2...hik3

Aq cuma berharap hubungan aq ngn dye yang dah nk masuk 5 tahun lebih nie kekal hingga akhir hayat sb aq da xde Org lain selain dye,dye la sahabat,pendengar mslah n celoteh aq,dye la pkwe aq,n aq nak dye la jugak husband aq nanti...hubungan kami dh direstui Oleh kedua-dua belah family,sumer dh tahu kOwt n aq harap lakengkawan n sape2 terbace ni dOakan kebahgiaan kami supaya dapat naik pelamin t...lau umur pnjang lah..,



Buat kawan-kawanku yang still mencari-cari cinta nie pastikan cari pasangan yang tepat erk t dh knfem aq masukkn kOrang lm list nie gak..hehehehe.....wah c yaaaa...t lau de pnmbahan bilangan aq akan update lagi...da ngntOk nie..huarggg(nguap)

No comments:

Post a Comment