++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Saturday, November 13

"Aghhh"

walaupun aq dh abis paper killer aq rinie p aq still xde perasaan happy pOwn sb pe bukan nye dah abis sume exam,byk g paper xdijawab lagi,mak mahu pulang,xmahu exam boleh..huhu...
aq ase xhappy jer nasib baik dah nk abis sem 3 nie,tahun depan sem 4 dah..ble aq nak sem 7,8 nie leh abis trus study,n then leh kje lak(tu pon lau de rezeki)..apsal aq ase cm xchat badan je nie n pelbagai rase yg bermain lam kepale otak aku:

nak demam

bOsan,bOrink 
 

sakit tekak 
(smpai nk telan air pn sakit)

mate ngntuk

sentiase menguap

pening hngga denyut2

kekusutan

dalam dilema

perlukan kawan-kawan 
(tapi xde sorg pon leh hrp d cni)

xde perasaan nk wt baik kat sesape

jadi menyampah ngn semua orang

mls nk cakap banyak
(ngn sesape pon)

mulut dah letih

nk gigit n telan org

nak menjerit kuat-kuat

rasa kesunyian

rase bnci kat seseorg
(tapi xsure sape)

rase dah xmahu duk usm nie

rase mnyesal lak
(mcm2 mnyesal)

rindu kat mamat hafizan
(xmsj g hari ni)

rase cam xnak senyum
(tapi tgk tom n jerry aq gelak je kuat)

nak terjun saujana
(tipu je)

nak buat ibadat banyak
(tapi perasaan mls tu slalu dtg)

nak bunuh semut lm bilik aq
(jadi killergurl) 

nak kuar ambik angin
(tapi motor xde lagi)

nak release tnsion p njoy
(tapi cnta xde kat cni)

nak pergi naik jmbatan penang
(berjalan kaki sorg2 tgk lmpu)

 


pss: masalah-masalah yg datang berpunca dari hati yang xtenang,yup hati aq xtenang,i need ketenangan sO nk p sOlat n mngaji al-quran.bye

No comments:

Post a Comment