++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Monday, November 8

"finnally"and "hOpefully"


(HST 223)


Arghhh akhirnye selesai sudah paper first tuk final exam aq sem 3 nie iaitu HST 223
tadi p jawab exam ngn mate ngntuk,kepale pening,sO ble da msuk tgk sOklan,erm sOklan tutOr sumer masuk,lau sesape mmg ngafal n bce tutOr btul2 knfem leh jawab dengan mudah dan hati yg riang tapi aq xde persediaan langsung paper first nim,Org kate paper first la yang lebih semangat nak jawab tapi xdapat nk byg betape aq mls nk jawab paper ni tadi,sOklan sng sgt tapi rugi aq xbace btul2,xready btul2..dah nak wat cane nasi dh mnjadi bubur,xdapat undur mase lagi dah

ade 8 sOklan jawab 4 je tapi aq ase cam aq jawab 3 je xckup mase tmbah dengan aq xigt langsung,bkn main stdy last minit semalam n pagi td tapi xigt2 jugak,yang sOklan aq sndri present mse tutOr pon aq xigt langsung,aq nak cakap kat sni aq da wt kesalahan besar cOz xbersungguh stdy tuk paper ni..harap2 lagi 5 paper yg akan datang,aq dapat jawab dengan baik(ckp saje kot,time n ngadap lptop g,xreti nk stdy)

No comments:

Post a Comment