++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Sunday, November 14

"Hari raya,huray raya,raya"

yeah kite akan beraya lagi,hihi...mksud saye raye haji bukan raye pOse tau,sedih gak raye haji xdapat jumpoe my cyg,sb balik beraye kat perak je umah mktOk sib baik mak dh pndah duduk kat sane xla xdapat jumpe mak.eSok lps exam pgt 201e aq akan menaiki bus ke jetty sengsOrg jer,huhu...mntak2 la pndai n selamat smpai ke destinasi.balik pOwn bkn cuti lame cOz 19 nie ade paper lagi sO de lah lam 5 hari bermula esok,erm jnji dapat balik,xmau aku beraye kat usm..huhuhu...kepada sume kawan-kawan 

selamat menyambut hari raya haji atau korban or aidiladha.maaf zahir&batin



biasa sebut pasal hari raya aidiladha nie mesti kita akan bnyak makan daging sbnya dah nama korban sO mmg la umat islam akan berkorban pada tariikh nie,contoh-contoh aktiviti biasa dibuat mase raye haji.

 aq bersimpati ngn nasib cik lembu nie..hehehe


 Oh cik lembu...nyum3


No comments:

Post a Comment