++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Saturday, November 13

'HSM 215'

13/nov/2010....2.15 p.m= hsm 215,paper killer untuk aq sem nie..yA Allah kau mudahkan lah aq nak menjawab nanti,biarpun aq dah bace nOta tutOrial tp tetap rase takut sbnye sOklan yg kuar nanti xpasti dr tutOrial Or sOklan lain,yang aq mintak supaya sOklan nanti mudah difahami dan xberbelit sb nanti senang aq nk gOreng sOklan tu.huhuhu,skurang-kurang reka-reka dapat gak memenuhkan kertas jawapan.ni pon baru bngn td tertidO jap sb kepale pening sgt tapi mengantuk lagi,aq asyik ngntuk jer nie of cOz lam dewan t mase exam aq nguap setiap mase.makan pOwm cam xslera,blurr lagi nk trun sib baik rumate nk tlg blikan,leh gak aq tgk2 nOta skali agy tapi lau tgk pOn pale Otak aq dah xlarat nak mengingati dan menghafal last-last minit camni.

No comments:

Post a Comment