++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Tuesday, November 23

lazy gUrlz

yeah buat mse skunk aq sdg mnjadi seorg budak yg sgt malas,mlas pe of cOz la malas stdy
esOk ptg last paper tp aq cam dh xde mOod nk stdy paper tu,dr.anba bg jela saye A paper HSK 203 sOk ye!!!ahaxx,erm susane kat usm nie dh sunyi sepi dh,aq ase cm aq je yg still de kat usm nim,xpe la sunyi sket nk stdy dapat privasy tapi kan aq mls giler nk stdy,bukak nota then tutp,duk kt meja kjap je then terus ngntuk n nk baring..apela nk jadi yerk,dh nk wt cane ngdap nota pon ilmu x msuk gak.any suggestiOn??

erm perut lapa la,lau trun kafe mse nie msti xde lauk lagi,dh tu lauk pOn yg same jer,bosan la....tapi lau trun nanti msti sumer lauk da tnggal sisa-sisa...tiap2 ari mkn lebihan jer.sedih btul la...masak lam bilik tiap-tiap ari msak srdin lagi la muak nk termuntah pOn ade tp sb mls nk trun mkn jugak la jnji perut terisi..hahaha

sO ape nk wt ari nie,stdy malas,mkn pun malas(btul k mkn mls??),tidO jela tapi nk tidO bru je bngn,..hahaha
xpyah wt pape la,ngadap je fb n lptOp nie,ermm ptg ni  nk anta lptOp p format,lptOp xde mslh cme saje gatal nk format lgpOn xpnh fOrmat g,rse cm berat 66 dh nk bke lptOp nie,hrp2 abg tu kmbalikan lptOp aq cepat sket sb aq ne bleh renggang ngn lptOp ksyangn n lelame..huhu..dh la tu tuk rinie,xtahu nk tulis pe..atak fk exam lg nie...semOge berakhir dgn baik je sOk.bye3

No comments:

Post a Comment