++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Saturday, November 13

"mamat oh mamat"

cerita mengenai mamat ni bukan org lain tapi pkwe aq sndri,hahahaha,pakwe aq belajo facebOoking dh leni,bkn aq xske tapi aq takut dye slh faham je pape yg dalam fb tu,yela kan aq n dalam fb banyak merapu..nak jadikan cerita aku yg buatkan facebook tuk dye,saje je aq buat sebenarnya tuk ske2 xsangka la plak dye bsungguh nak mengaktifkan diri,tadi dye cakap

"abang xtahu la nk komen yg sape,semua mmber ayg lam list friend,malu la abg"

aku pOn nak kate pe kan,dh xpela nak wt baru pOn ikut abg la wat private xpe xpyh add ayang xpe gOp
bukan aq paksa pOwn kawan2 aq add,kawan2 aq yg gatal nk add,ade gak yg sbuk nak skodeng profile pkwe aq kOwt sb tu add,yela dh xde kaitan ngn dOrang kn
(hahaha,ayat perli nge sediss)

xpela ikut ske dye la janji bukan disbkan nape2 lam facebook kami gaduh...doakan kami ceria n bhgia yup..bye

No comments:

Post a Comment