++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Thursday, November 11

'semangat lebih;P"

haa ni smpat g snap pic kOnon nye study la kan,tp lau nk tahu tujuan aq pkai earpon tu cz aq ngh tgk cerita adamaya,ahax...study sambil tgk citer ofcoz la xmsuk p mmg aq ske wt cam gtu;P


yes ade perubahan,pagi nie aq bngn awal la...sb pe semalam tido awl sket dr sebelumnya sO sb tu leh bngn awl nie,aq bngn pOn d sbkan bunyi alarm hp rumate aq,yela cOz alarm aq knci 7.30...hahaha...aq n sebenarnye pemalas sket bngn awl.kdg sOlat subuh pOn terlewat kdg2 ter*****(fhm2 la yup)huhuhuhu...erm ni niat nak study la ni,pg ni de paper bi LSP300 tapi aq bngn bkn nk stdy yg tu,aq nk bce nota sj paper killer yg plg aq xtahu pa..yela kuliah pon 2,3 kali je masuk..sO guest la aq mmg pemalas..hahaha


        ✿❀•❤•✿❀❤✿❀•❤•✿❀❤✿❀•❤•✿❀❤✿❀•❤•✿❀❤✿❀•❤•✿❀❤

sO aq nk share keadaan meja aq ble aq nk study,kdg2 xleh nk study cOz keadaan meja sgt serabut dan melOyakan..huhuhahaha,anyway wish me luck fOr my exam yup...luv u all 

ha tgk la ni kan..uhukk....lau kOrg msti xleh nk study;P


Ni nOta je lebih bce nye tidak(gimik2);p



ha ni la yg aq mksudkan,study2 tapi lptOp sntiase ade d cc aku...huwa3,tu nmpak tu ngh tgk movies adamaya la tu;P...So disbkan ciri2 pembelajaran aq la yg paper aq xpnh nk dapat elOk..care study yg x berkesan...lalalallalala~~~~



pss:   

k la u all,ni da nk start care study yang berkesan nie....kui3,gdluck fOr me n fOr all my friend yg tgh berexam ari nie;)

No comments:

Post a Comment