++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Wednesday, December 29

sEm 4 in Usm

perhh kejap gilEr mse berlalu,dh msuk sem 4 upErnye aq dekat USM nie..kirE-kirE fUuh ade lg 4 sem nak abiskan prOses pembElajaran akU nie..xsabar nyE nk abis lajO.

SO pendftaran khUsus aku bErjalan dengan lncar tanpa ade msalah dlm drOp or add subjEk tu pUn aq dftar last2..aq mmg selalu jer tertnggal mnde2 pentg cmni..ahax.
khUsus yg wajib aq lUlUs tuk 

 sem 4 sidang 2010/2011

PGT 202E
PGT 203
HST 121
HSB 233
LSP 401
WLK 101

aq malas dh nk tUlis pnjg-pnjg  nanti cOntinue latEr,nk slEep duluan...huk3

Sunday, December 5

Oh astrO cEriA

citEr haRi niE kan bErkaitan ngn astrO cEria,ahax..papE jela kaN
aq bnGn pagI nIe,erm xla pg dh kn sb aq bngn td kul 12 lbih(opss malu nyE ank darE bngn tghari)hahaha
dgR lak bungi soRe gamat kat lUar,upEnyer acu aq da smpai,apE agy dak KePoh yg cUte berdua tu ngh berebUt pE tah tapI yg TNSeN nYE tiap msE bukak astRo cEria nak tgk citEr lain pUn XBLEY NIe
aKu cakaP adi kaSi la k.tOi remOte tu,nak taHu bley lak dia cOntrOl pgg remOte kt tgn 24 jaM ,nmpak gayE xdE plUang la aKu kaN nk tgk ciTer laiN




ni bdk2 kechik yg aku bgtahu tu...hee~~







aq PKsE GAK dUk mElangUt tgk ciTer UTRAMAn tu..pape jela Org bEsar kEne la beralAh ngn dA k kEchik kan sO dgn baIk hati aq msUk bIlIK THen ngadap lpToP BUKe fb,bUke fb pOn bOsan gak...nAk dOwnlOad movie ternEt dh slOw nIe..huhu,tgk jE la mOvies paP E yg mErapU lm LptOp aq nie..


taDi mmbEr call caKap haRi nIe last mOnsun cup N mmbEr aq teha de Ajak p,naK p canE syg2 sUmer aq Bukan aDe kat GAnu nIe,lau x dAh lamE aq kUar p ngn syg aku...erm ciaN syg akU sOrg2 je kat gaNu TU,SaBAR ye t i Balik taU ley kIter jaLan n aBiskaN masE bersamE yUp..hUrm bilAlAh Dapat pUlaNg nie,..mEnanTi DeNGAN sabaR=)

Saturday, December 4

"nE W famOus kOrean ost 2010"




 hyun bin Oppa
hae wOn unni



fIrst aq sgt sukE cter yang aq bru tgk 4 episod,tu pOwn dOwnload tapi mmg best giler jalan cter walaupun aq bru tgk 4 episod,yg pntg cOz aq mnat dkat kim jae won n hyun bin nie.. ..tuk infOrmation citer nie bru dtayang kat kOrea that why la bru ade 4 episod yg bleh download,xsabO nyer nak citer nie smpai abis..huhuhu,tjuk cter nie 
'SECRET GARDEN'

********************************************

'tHe fugitive plan B'

 yeah c my beloved rain in dis stOry

 i think they not match each other but just cute to c them tgether..heroin is look more older that rain u know..that why they can't be a perfect match..


ha ni die citer yg kedua aq ase seronok cOz rain cute sgt in d story,private investigated..wow so amazing,,by the way i'm already had 1-13 episod for dis story..another episod can't download nOw..oh i can't wait to see more episod..mm nOw stOry nie di tayang kan kat kbsw sO just don't wait to watch this funny n amazing ost..love it...

******************************************

 "my girlfriend is a guminho"






when first i saw dis dtory i think that this story like a long story bcOz the title is like that  guminho change to humans,hmm like a legand u knOw so i just sit n watching..i already had full episod for this story..hmm this story are so intresting n funny n more romentik..i love to had boifren like li sung gi in dis story but my mamat is also behave romance like that...hahahaha..argh citer nie mmg menarik la lau korg tgk...sedih,happy,kelakar n part last tu aq de gak touching..erm kisah nye mmg interesting..i give 5 stars for this strory!!


*******************************************************



"playfUll kiss"




erm stOry ni termasuk lm list story yg aq nak tgk...already had 1-13 episod but the middle of episod is not complete again so must wait to download the whole episod...huhu...i think this story also fun..the most important think is my lovely hero in dis story..muaaxxx

sUnyI dOh

hmm hari nie mktih dh balik kedah sO tnggal kami sefamily jer
dikyah xbalik lagi,abg pOn xbalik agy tnggllah aq ngn isyah jew
ermm acu balik esOk kot wah gamat lak ngn suare dak kechik berdua tu
hihihihihihihihihihi,erm nak balik trg tapi tiket xde agy sO aq itut abg aq jela k KL 9 aibln nanti..dr KL bru balik ganu..pe mcm...hehehehe