++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Sunday, December 5

Oh astrO cEriA

citEr haRi niE kan bErkaitan ngn astrO cEria,ahax..papE jela kaN
aq bnGn pagI nIe,erm xla pg dh kn sb aq bngn td kul 12 lbih(opss malu nyE ank darE bngn tghari)hahaha
dgR lak bungi soRe gamat kat lUar,upEnyer acu aq da smpai,apE agy dak KePoh yg cUte berdua tu ngh berebUt pE tah tapI yg TNSeN nYE tiap msE bukak astRo cEria nak tgk citEr lain pUn XBLEY NIe
aKu cakaP adi kaSi la k.tOi remOte tu,nak taHu bley lak dia cOntrOl pgg remOte kt tgn 24 jaM ,nmpak gayE xdE plUang la aKu kaN nk tgk ciTer laiN




ni bdk2 kechik yg aku bgtahu tu...hee~~







aq PKsE GAK dUk mElangUt tgk ciTer UTRAMAn tu..pape jela Org bEsar kEne la beralAh ngn dA k kEchik kan sO dgn baIk hati aq msUk bIlIK THen ngadap lpToP BUKe fb,bUke fb pOn bOsan gak...nAk dOwnlOad movie ternEt dh slOw nIe..huhu,tgk jE la mOvies paP E yg mErapU lm LptOp aq nie..


taDi mmbEr call caKap haRi nIe last mOnsun cup N mmbEr aq teha de Ajak p,naK p canE syg2 sUmer aq Bukan aDe kat GAnu nIe,lau x dAh lamE aq kUar p ngn syg aku...erm ciaN syg akU sOrg2 je kat gaNu TU,SaBAR ye t i Balik taU ley kIter jaLan n aBiskaN masE bersamE yUp..hUrm bilAlAh Dapat pUlaNg nie,..mEnanTi DeNGAN sabaR=)

No comments:

Post a Comment