++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Friday, December 2

hari nie...


Hari nie dah settle sume asaimen2 aku yang menyerabutkan otak selame ni....
Nk tido puas2 utk sehari cOz next week before study week,i need to prsent one more couse work and i have to record my teaching in front of my freinds....huhu...the thing that  i’m shame a lot,lot....may god bless me,give me strong for that...

Yuhuuu, xtahu nak merapu ape cOz ptg ni sgt bosan,bosan n bosan..malas nak study,studying but i will studying,tomorrow,next week or when study week come.....tata...^____^

shape of my heart=)


Hmm, yeah, yeah
Baby, please try to forgive me
Stay here don't put out the glow
Hold me now don't bother if every minute it makes me weaker
You can save me from the man that I've become, oh yeah

Lookin' back on the things I've done
I was tryin' to be someone
I played my part, kept you in the dark
Now let me show you the shape of my heart

Sadness is beautiful loneliness that's tragical
So help me I can't win this war, oh no
Touch me now don't bother if every second it makes me weaker
You can save me from the man I've become

Lookin' back on the things I've done
I was tryin' to be someone
I played my part, kept you in the dark
Now let me show you the shape of my heart

I'm here with my confession
Got nothing to hide no more
I don't know where to start
But to show you the shape of my heart

I'm lookin' back on things I've done
I never wanna play the same old part
I'll keep you in the dark
Now let me show you the shape of my heart

Lookin' back on the things I've done
I was tryin' to be someone
I played my part, kept you in the dark
Now let me show you the shape of my heart

Lookin' back on the things I've done
I was tryin' to be someone
I played my part, kept you in the dark
Now let me show you the shape of my heart

Show you the shape of my heart

Thursday, November 17

happy STuDYing=}




yeaaaaaaaaaaaayeaaaaaaaa,Buzy sUdaH


·       1)    PrEsent HSC 224 di tunda ke nExt week
       2)  Saimen Hsc 224,esOk da kne anta still baru 8 pages,nO idea...mlm ni da kne print Out
·             3)       rEpOrt refleksi n Expeted OutpUt gak knE anta jUmaat mnggU depan
·             4)  mEngjar fOr PGT 224, 1.12.2011
·              5)     Anta kritik pedagOgi Bahasa 2.12.2011(xbUat agy,by d way bUku pun xde agy)
·             6)    Pengajaran kOmsas fOt PPG 214 pada 21.12.2011,dah la kne ngajO sOram2 jee..sedih


------> stUdywEEk start 24.12-2.01
------>EXam 3.1 da start hingga xsUre
·          

Wednesday, November 16

i'm married=)

salam Syg sumEr~~~~

pErcaya atau tak,i’m jUst married on 8 nOvember 2011-11-16 ,just baru beberapa hari yang lepas,alhamdulillah aku telah selamat menjadi seOrang isteri yang sah pada umur aku 22 tahun kepada jejaka tercinta yang telah aku kenal n mendalami hati dan budinya selama 6 tahun,,,yep betul aku telah menjalinkan hubungan cintan-cintun yang pada mulanya hanya aku anggap percintaan biase dan akhirnya percintaan ini telah menyatukan kami sebagai pasangan suami isteri pada hari raye ke-3 aidiladha.. perasaan aku lps kawen???mestilah gembira dapat kawen dgn orang yang kita sayang kan,,..hehe,,ape lagi nk tulis ea....hUrm kehidupan befOre n after kawen of cOz la very2 berbeza kan......dUlu sume sOrg2,,lps kawen dah berdUa...yang plg terase kebahgiaan bila dapat menjadi makmum kepada suamiku,,wah bestnyee mcm xcaye je,dulu smyg sorg2,,mkmum dgn ayah or mak...skUnk smbhyg ngn suami...hehehe....bEst sgt...sape xkawen lagi tu cepat2 lah kawen ye....nanti aku update lagi erk.....cOntinue my saimen cOz i’m still stUdy in usm..lambatnyee abes stUdy,terpisah jap ngn my husband T____T

































Saturday, September 24

Wednesday, September 14

korean drama famOus 2011"city hUnter"

   I didn’t like how everyone struggles through many auditions in order to obtain a small supporting role, but idol stars seem to obtain those roles easily.“
by: lee min hO





























City Hunter (Lee MinHo, Park MinYoung















lOvely sOng frOm Kim Bo Kyung


amureon maldo tteooreuji anhasseo
neoui eolgul dasi bol jul jeongmal mollasseo
nae maeumsok gipeun eodingae mudeodun chae
yeojikkeot geuriwohamyeo apahaesseotji

dorabomyeon miso ttuin eolgullo nal
barabomyeo hangsang dwie seo inneun geot gata
eojireoun i gibune hollo bameul saemyeo
ajik nameun geudae heunjeoge ulgon haetji

ije malhaejwo naega mwol jalmotaenneunji
ije malhaejwo naega bujokhaetdeon geonji
jeongmal geudaereul michidorok wonhaesseo
geudael dasi bol su itgireul hangsang gidohaewasseo

ireoke naega jugeul geotman gateunde
ijen geudaega naege ol sun eomnayo jebal
honjaseodo jalhaenael su itdago
neo eobsido jalhaenael su isseul georago

dajimhamyeo ojiannneun jameul cheonghaebwado
ni maltu ni pyojeongman ttoryeosi tteoolla
ije malhaejwo naega mwol jalmotaenneunji
ije malhaejwo naega bujokhaetdeon geonji

jeongmal geudaereul michidorok wonhaesseo
geudael dasi bol su itgireul hangsang gidohaewasseo
ireoke naega jugeul geotman gateunde
ijen geudaega naege ol sun eomnayo jebal

jeongmal geudaereul michidorok wonhaesseo
geudael dasi bol su itgireul hangsang gidohaewasseo
ireoke naega jugeul geotman gateunde
ijen geudaega naege ol sun eomnayo
jebal jebal

thIrd yEar

betUl ke

betUlke cuti  4 bulan berlalu begitu saje...

aku dh masuk tahun 3,ade lg setahun
nk wt cane kOs aku 4 tahun tnggllah aku alOne in da usm taun depan..
jeles,jeles,jeles, jeles pade kwn2 dh final year..

sekejap je aku rase n sdr2 aku dh masuk usm balik...

12 sept pagi aku telah smpai dibumi penang...

Semangat yang hilang harus dicari semula...

Dan hidup seperti yg lepas2 akan kembali semula..
Kesepian,keseorangan,kemalasan,kepenatan,kebOsanan,kerinduan,kegilaan,
Aku harus tnye pade diri..
adekah aku bersedia mental dan fizikal utk mnempuh semua ini????
Ya Allah bantulah hambamu ini.

tetiBe dtg mOod nk aktifkan blOg blk
sebenarnye aku xpndai nk tulis blOg mcm org lain
sb tu aku jd mls nk tulis,aku ase pe yg aku tulis ni mcm xmenarik je
cOz sume aku tulis actually just for my self..hehehe


Tangisan semalam takkan menyebabkan kita rebah
untuk hari ini

Tangisan semalam takkan mematahkan semangat ini
Tangisan semalam bukan berakhirnya sebuah harapan


 Tapi...

Tangisan semalam adalah semangat
Tangisan semalam adalah kekuatan
Tangisan semalam adalah kebangkitan

~~Mereka hanya melihat bintang, tp kita berusaha memetik bintang ~~



my heart say:  cepat2 la mase berlalu,nk balik umah...;)

Friday, July 1

ellOooo

helLo gUys,my frEinds,my fOllower
i'm back tO active my blOg
njOy to hEar my new sOng in my blOg
;)

Sunday, April 17

wisH me lUck


tOmorrow my first paper PGT 202 E….very,very n very scared becOz exam fUll in 

english lol tp ade translate la bukan full bi tapi semua nota tutor n kuliah pun belaja dlm 

bi…perlu ke jawab jugak dalam bi or bm??..ape kan bodoh nye soalan aku kan…

hahaha…gelak kat my self….

I need tO hafal fOrmula kire2 min,mod,julat,median,varians,statistic sume tu,,,,,name je 

paper pendidikan tp cam dh study add math lak..arghh bace n hafal ulang2 still xleh igt 

lagi, hOpe dlm dewan exam xlupe la semua n boleh merapu jwb 4 soalan nie….

nampak  easy sb 4 soalan je kne jwb tp yg kire2 formula kr20 n kr 21 tu aku test jawab 

dekat I hours bru siap complete…huhuhu..takut,takut,takut gilak xsempat nk jwb dh la 

mase 3 jam je,bg la lebih mase sket bru leh relax n tenang2 je jwb nanti….oh my gOd 

help me…

fOr sesape yg terbace entry ni tUlun la doa-doakn aku leh jwb first paper 

sOk,..thanks..tadaa

Friday, April 8

Ada Orang

      {ni mOtor hOnda my lOve,motor kesayangan kOt,lebih syg dr motor LC dye tp perlu ke wrne pInk,hahaha}

Ada Orang
Nampak Macam Teman
Tidur Sebantal,Makan sepinggan
Tapi Dial ah Gunting Dalam Lipatan

Ada Orang
Nampak Macam Kawan
Ikhlas Hanya Di depan
Kat Belakang Dia tikam Kawan

Ada Orang
Nampak Macam Rakan
Gelak Ketawa,Gembira Sakan
Dalam diam Dia Sapu Hak Kawan

Teman
Kenapa Jadi Begini
Dulu Dah Best
Sekarang Tidak lagi
Masih dUk Tercari-Cari
Teman yang Sejati

Rakan
Hindarkan Keperitan ini
Tujulah ke Arah Globalisasi
Semoga Kita Bertemu Kembali
Meskipun Bukan Di Daerah Sendiri
Agar Kita dapat Teruskan Persahabatan
Yang Hakiki,hingga ke Abadi

Thursday, April 7

STuDY week


Dengan bangganya aku nk bgtahu kt cni yg for the first time,aku xbalik for study week,yuhuhuhu,caye ke tidak,sumer org xpercaye even td aku p kls last kwn2 aku leh ckp besa dh xnmpk muke aku time last2,yela biase aku dh cabut,chow awal2 dr usm,study week only 1 weeek tp aku bantai sampai 2 week,kerja gilak ya….itula aku ambik xserious sgt psl stdy week,tu yg dapat result teramat bagus tu,hurm tapi sem nie aku tekad xmau balik coz ,mnggu lepas,lepas aku dh blk kot trg,ponteng kls for 2 days so mls dh nk blk,aku tahu lau blk trg ofcoz jalan punyer mmg stdy last minutes jugak,nak blk perak,hurmmm malas la plak ..


reason2 sb

1)    1) aku rase need alone to focus stdy,xde dugaan tv,or something…tapi lau alone kat sni I know yg aku akan takut jugak nk stay up….my rumate balik tonight….of coz I’m lonely in my room for 1 week..hehe...but i like also bcoz need some time to berangan sorg2....=p

2)   2) Bcoz 13 april I ade test jpj,nk cakap jugak lau lulus yg nie bru leh dpt lessen P..perlukah lekat P kat motor saya nnti sdgkan L pun aku xlekat..haha

3)    3)Malas nak balik byk2 nota n buku,actually buku xde pon cme nota2 je yg ade,malas nk buat balik lain la lau de org pick me kat cni kan,

4)   4) Xmahu balik coz xde money,yes  I dun have money,ekonomi gawat lol xtahu nk mntak kat sape,my brother jugak tgh gawat,my mom lg la coz xkerja,my dad tah ke mane….my love dh selalu bg tapi I dh abisan duit dye bg,tkut nk mntak lagi….muke aku msti mke mntak duit je..tapi seriously duit aku gne tuk blnje mkan je,betul xshoping,xjalan,xtgk wyg tapi apsal cpt sgt abis…hurmm dah sah I xpndai berjimat….nak duit!!!

5)    5) Sb xnak penat,balik perak nmpk cm dekat tapi kne naik byk bus kot,xmau2 penat,lgpun umh xsiap agy.nanti nk stdy bsg org duk mnukang….hua3
6
     6)Sesaje nk abiskan mase kat usm,dh tahu nk berpisah lame ngn usm nnti cuti 4 bulan..hahaha




    Yang plg penting,aku Berjaya tuk stay stdy week kat usm for this semester,n my sister ckp nk dtg teman kan I kat cni,tp xtahu la jd ke tidak…hope jd sb aku leh duk alone lame2 t perasaan nk blk dtg jugak...n lastly for myself selamat berstudy dengan jayanya..hahahahahhahahahaa=P



Sunday, April 3

hanya ingin kau tahU






Ku telah miliki
Rasa indahnya perihku
Rasa hancurnya harapku
Kau lepas cintaku
Rasakan abadi
Sekalipun kau mengerti
Sekalipun kau pahami
Ku pikir ku salah mengertimu
Aku hanya ingin kau tahu
Besarnya cintaku
Tingginya khayalku bersamamu
Tuk lalui waktu yang tersisa kini
Di setiap hariku
Di sisa akhir nafas hidupku
Ow wooo wo wo wo
Walaupun semua hanya ada dalam mimpiku
Hanya ada dalam anganku
Melewati hidup
Rasakan abadi
Sekalipun kau mengerti
Sekalipun kau pahami
Ku pikir ku salah mengertimu
Aku hanya ingin kau tahu
Besarnya cintaku
Tingginya khayalku bersamamu
Tuk lalui waktu yang tersisa kini
Di setiap hariku
Di sisa akhir nafas hidupku
Aku hanya ingin kau tahu
Besarnya cintaku
Tingginya khayalku bersamamu
Tuk lalui waktu yang tersisa kini
Di setiap hariku
Di sisa akhir nafas hidupku
Ow wooo wo wo wo wo wo wo wo wo