++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Friday, January 28

♥-sErOnOK tanpa pEnat-♥

      wah bEst gilEr ble smpai ganUku yg kU syg.hehe..yg plg pnting my cyg dh tnggU kt bUstand tadi n jmpUt aku....
seharian akU bErsamE syg akU hari nie,rayE cne nie cm biasE la always Ujan x tahu nk pg jalaN mane tEtibE aq teringin nk pg Masjid Kristal,msjid nie terletak di taman tamadun islam yg dikenali sbgai (TTI),barU teringat x pernah lagi ambik piC ngn lOve kat citu sO meredah ujan  car sO smpai sane sib bek Ujan dh behenti cme ade rntik-rintik...akU ngn dye pUn pe lagi,dh hObi blE kami spend time bErdua je msti n harus ambil piC n pic yg d ambil always pic gilEr-giler..kepale kami kn jenis same sO fhm2 la ble dh dua org kepalE same..heh3..yg pasti happy sgt2 mklUmla dh berjUmpe kan xsia-siakan masE kami...pg je manE2 tUk menghabiskan masE..dis are sOme or mOre pic kami bEdua yg byk2 lagi dh diuplOad lm fb...huhuhu...hOpe kami leh happy cam gini sampai blE-blE..



-syg kamU nk terjUn ke manE,sayang kamOo
jangan tnggal sayE,..hee~

-sayang the truth is sgt sukE pic nIe,kamu riang semacam jew-
-dis pic i nmpak gemOk+bulat,kamoo pulak knape wt muke cm gitu;p-
-kamOO jelir saye ye,jagE kamOo-
-kamO milik akU,akU milik kamO-
-pic nie aq xpuas aty cOz syg aku tolak aku time nie..jahat sukew ngenat Orang..uwawa,kesnye sb aku pergi berdue je so xde org nk snap pic kami..dh tu aku letak ats benteng tu..ble kamera nk snap je pic syg aku tolak...jahat..hahahaha...dh nmpk senget n skit je nmpk mke i-

-ha nila msjid kristal yg jd tumpuan tourist lau dtg ke trg-
mmg cantik n ble tgk msti terpesona, biase sini jd pOrt ambil gmbar la bukan org dtg tuk berbuat ibadah,huhu

-ni permandangan di sekitar sane-

-ni salah satu drpada bngunan msjid yg ade kat ctu-
-ni ape mndE bangunan tah,tp menarik jugak-

-syg kamOo pndang di mana lagi tuh-

-ni sesi menghendap-hendap,haha.au cak,cak.-

-pErsekitaran di sanE-


-cam dUk depan taj mahal dOh ase,haha-



pss: sgt-sgt happy,thanks syg cOz mnghappykan sayE hari nie...sayang bangat kamOo♥♥♥
oooppss: my cyg pkai xsenonoh ke msjid..haha...short pant???tp ramai je yg pkai gitu sb kan pg sne just nk berpic(lain kali nk g sane nk g smyg lak)....uhukk

Thursday, January 27

"xcayO wasE"

yea,yea malam ni kul 9.00 malam aku akn bertOlak balik ke trg
happy,happy,happy nk lOmpat wase tapi cm xcaye lak nk balik
huhuhuhu...xsabar nk smpai kn best lau naik flight terus smpai,
xcekat nye nk duk lm bas tidO xnyenyak lg la aku smlaman nie ..huhu..
sO pOrt pertama aku p ble smpai of cOz g beli mcD n ngadap tgk mtahari terbit
sngt rOmentik!!!mohd hafizan bin ismail mnanti dgn sbar ye jUst doakan i selamat smpai k
relax,relax aje jgn ribut-ribut dOng,sntiasa rndu n syg kamOo,insyAllah



pss: bantal bUsuk jgn lUpe bwk ye cik eibah,jgn de tertnggal brg lak..kihkihkih

Wednesday, January 26

**sEttlE halF prOBLem**

lega,lega,lega akhirnya hari yg sangat menggerun dan menakutkan dh berlalU,aq sgt mengalu-alukan hari dan waktu nie,sb ape sb aku dh lepas 1 presentation dan lakonan tu..alhamdullilah walaupun xsberape baik kmpulan first tapi yg plg pntg kami dh cube buat yg terbaik dan aku jugak berjaya mengawal masalah gelak aku tu..hahaha...tapi kan tapi bile aq tgk balik rakaman aku tu aq mmg xdapat tahan gelak dh...kelakar la plak gaye kami berlakon n dgn puan pengetua yg sgt pasif dan bersopan-santun mnambahkan gelak aku..masalah aku pulak bahasa non-verbal xberapa nak smpai...huhu..tapi pape pon alhamdullilah dh selesai sesuatu yang banyak memberi pengalaman,thanks pada group aku terutama mas byk berkhidmat tuk menjayakan lakonan ini,untuk adik mariam a.k.a puan pengetua sb berjaya jugak bercakap walaupun xdapat mengingati skrip,pape pon team kite mmg pndai cover td....typing error...wahaha....sO katekan TAKNAK pada "ROKOK"

kesimpulannya aq nie mmg x d tkdirkan tuk mnjadi seorang pelakOn ;p


sO dah settle hal nie dh tibe mase nk pk kan psl nk balik esok malam..wah betul ke aq nk balik sok mlm nie,means jumaat dh ade kat trg cm xcaye je sb nk balik kali nie aq tak xcited sgt cOz lebih memikirkan psl lakonan nie tp dh settle semua...amin~~~,insyAllah harap-harap perjalananku dan rakan2 tuk balik ke trg selamat dan selamat sampai ke umah n destinasi masing2...

Tuesday, January 25

"wOrried"

tOmmorow mybe will be the bad day or lucky day fOr me
i said bad bcOz i have 2 presentation.the first fOr hst 121 n second for the pgt 203
omg~~

for pgt 203 i need to acting,yes do u believes or not i'm not ready for that
arghh very scared u bcoz this sbject doesn't has the exam,it just can get mark from coursework.
so wether i'm ready or not i need to do this acting catagories...oh god give me luck for do that coz my group doesn't has more time to practice just can practice for tonight..i hope tonight i can act more serious compare the yesterday night, i'm just act with laught...haha...

it funny u knOw, the character that i must act as teacher that scold student who's  smoking...i can't make a fierce n louder voice...help me,somebody...very shy to act infront of all classmate n lec..uwawa...i need air to breathe..so bye2..

i need to go dup for the practice..wish us luck for tommorow...scared,thump,perspire n many thing feel in my head n chest...bla,bla,bla

Monday, January 24

"lagU untUk kamOo lOvE"

 (jUst fOr yOu)

Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
saat ku harus bersabar dan trus bersabar
menantikan kehadiran dirimu
entah sampai kapan aku harus menunggu
sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
kadang kuberpikir cari penggantimu
saat kau jauh disana
ooo…
Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
entah penantianku takkan sia-sia
dan berikan satu jawaban pasti
entah sampai kapan aku harus bertahan
saat kau jauh disana rasa cemburu
merasuk kedalam pikiranku melayang
tak tentu arah tentang dirimu
apakah sama yang kau rasakan

walau raga kita terpisah jauh
namun hati kita selalu dekat
bila kau rindu pejamkan matamu
dan rasakan a a a aku
kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
terhapus ruang dan waktu
percayakan kesetiaan ini
akan tulus a a ai aishiteru
hapus sendiri pikiran melayang terbang
perasaan resah gelisah
jalani kenyataan hidup tanpa gairah
o…uo..
banyak segala misi dan ambisimu
akhiri semuanya cukup sampai disini
dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
kumohon kau kembali
PSS:Best gilEr lagu nie,first dgr cam biase je tapi ble dgr ulg2 mcm sesuai lak lagu nie tuk aku tuju pada c mamat yg aku cnta n rndu nun jauh disane..huhu..lirik yg best sO aq buat lagu nie tuk jadi lagu blOgger aku,nsb baik ade..hee~~lOve very much

smiles~~;)

i'm jUst need tO getting bEtter;)
be pOsitif thinking

wah aku bru balik berlatih nk berlakon rabu nie,tapi asyik gelak je mse berlatih,cmne nk wt serius nie,aq mmg xpndai..hua..
dh watak aku pun xkomited dgn kerja...xmahu,xmahu berlakon,takutnyer....erm skunk aku nk ngafal dialog..wah berdebar-debar...balik bilik je xde mood nk berlatih..buhsannye suasana bilikku...yg pntg lau msuk bilik msti nk tido..dh mle nguap2 nie..ai xleh2..msti kne buat jugak mlm nie..harus siapkn hst 121 n hafal skrip jugak..u can do it..yes,yes..chayok2!!! bye2 blOgger..

hUrmm~~

jam dah mnnjukkan kul 2.31 a.m tp aq still xleh nk tidO,tadi aq ngntuk sgt mmg aq betul2 nk terlelap tapi tgk la pe jd ngn aku disbkan satu je peristiwa kecik yg betul2 mmbuat aku sakit aty,sedih,gelisah..sUmer2 rse ade...hmm nk wat camne mmg dh nasib akula selalu dipersalahkan.ape-ape je dr aku sume xbetul,buat nie salah,buat tu salah..aku dh cube buat yg terbaik,jadi yg terbaik tp serba xkena..kenape la makin hari makin susah nk pertahankan..kat mane silap,dh cube nk selak2 cari silap tp aku still xtahu mane silap..lau betul silap or salah bgtahu la depan-depan jgn la wt cam gini..seksa sgt...aq bgtahu siksa pon bkn nk caye kan,aq dh la de byk mslah nie,org tgk happy,ceria tapi lm aty sape tahu..xsuke la nk tnjuk kat org yg aku ni d lnde msalah kalau boleh depan kngkawan nk riang-riang..ape nak buat dh xleh tidO duk melangut dpn lappy nie tulis blOg..semakin hari smakin byk pengaduan yg aq tulis lm blOg nie,leh wt diari plak..huhu..hmmmmm sedih nyE diperlakukan begini..aq nak duk ngn mak je skrg nie tp xleh..byk tnggjwb kne buat,nk ngadu kt sape,..kawan-kawan time kite sng ade la time sush sape nk ade kan,mane besfren aku??xde..aku cme boleh ngadu ngn mak je tp mak de kt kpg aku disini so nak tepon pagi-pagi bute tkut mngganggu,nk tipon kekasih hati dh kemane tah,xdpt dikesan...sob,sob,sob aku nangis suram2..cian kat aku...padan muke aku..bOoooo

Sunday, January 23

"gambOr-gambOr"

di kwasn aman dan damai

mOdel helmet mOtor kpcai thun 90-an

bersamE jande bErhias

pesakit2 byk lemak

  
model
"WSY 7710"


" sUke-sUkE"

jalan,jalan,jalan menghabiskan duit2..hua3...mnggU ni sajE aq dh mnghabiskan RM 75 inggit.....aq beli brg-brg yg pntg Ok,aq bkn shopaholic...huhu

" this kardigen RM20"

beli kardigen nie cOz aq berkenan sgt wrne dye,actually nmpk cam black dlm pic tu kn sbenarnye wrne kelabu..yeahh i luv kelabu..lgpun baju ni labuh sO aq beli nanti sng nk pkai time urgent2 yg memerlukan penutupan aurat bawah punggung...huhuhu...sO pntang tgk kat dtsp tu,aq pun beli la..aq kn bukan seorang yg  shopaholic..haha



then aq jugak beli yg ini,beli bersame krdigen tersebut


u see shawl yg merambu-rambu warne oren ke peach tu,aq beli jugak dgn harge RM 15 inggit..sb berkenan dgn warne nyer..jgn xpkai sudh la ye ibah(kne pkai gk;p)..yg gipsi ke ape tah org pnggil.yg tu aq beli kat pasar malam sg.2 je tau,hrge nye lumayan gitu RM 10..saje teringin tgk org pkai chntek aje,aq dh try pakai td..not bad la..hehe...


this tudung or ariani or whatever aq beli kt tescO td sb terpengaruh ngn miss syarifah..haha..tgk jadi je bntuk ble pkai sO aq yg bukn shopaholic nie pun nk jugak(pdhal dh ade wrne hitam)mmg tamak...ala lagipun hrge berpatutan jugak RM 10 je saiz S..cian miss eida nk beli wrne hitam tp xde saiz..alamatnye kelabu jd mngse dye..nasib ko la cik kelabu..huahua


yang nie aq nk letak jugak lam nie..tadi kt tescO niat nk cri tOner aq pun beli yg nie sb aq dh mle pkai cleanser Nano white sO niat nk beli sumer prOduk tu tapi xboleh sb aq bkn ank jutawan so aq beli satu-satu je..dulu dh beli cleanser RM 20,yg ni pulak tOner dye RM20 jugak..tadi igt nk beli krim siang n krim mlm tp satu hrgenye 35 sO lau beli 2 dh 70 hnggit..mak Oi,,,sabar2 biar dulu...pau org kat trg la plak suh belikan..lalalalaalala~~~

hUrm mcmne dUit xmelayang kan..mmg aq ni xbOleh tgk sOmething,tu pun td xamik agy suar yg aq berkenan tu lau x melayang lg wit aku...mak Oi sape nk spOnser brg2 peribadi aku nie....help,help...i like nk shOp byk2..suke,suke,suke...hukhuk

saje-sajE

FIrST oF ALL aq nak thanks kat kwan aku Eida sHiny sb sudi memberi tmpangan ujung mnggu aq kt bilik dye sb aq pOn bOsan gak duk saujana tu..rse lOnely je..huhu..lgpUn byk hal nk settle..dUk sni sng sket dekat..nk g meeting ke nk discuss ke..hUrm yg pntg i like tOo gelak-ketawe n bergurau senda ngn shiny n cpOh..terubat kesunyian..chewah cm ape je ayat aku kan..haha...aq dh dUk sni time cm gini xtidO lagi..bkn pe duk sni tidO lewat2 berani sket sb dh ramai lau kt bilik rse sunyi je,my rumate always tidO awl...weeee mis kasyah sOry tnggl u lame2 tp i balik jugak jenguk2 u kan..hihi..xpela lau i de kt bilik myb bising u nk stdy kn ade test nnti..bg peluang u study dgn suasana yg tenang..hee~~..wt leklok test ye miss rumate~~ntah u bace ke tidak blOg i ni..


hUrm pasal berlakon nie xtahu lagi cmne,xprctise lagila,takut still ade lg..aq slalu xprepare awl-awl dh nanti mle la kelam-kabut..hmm takut la..makin dekat dh hari yg mencemaskan tu..yg skenyer khamis mlm dh nk blk ganU tapi boleh ke nk skip hari berlakon tu..hukhuk...shh suasana di aman damai dh sepi skunk...aku nk tido gak la dh tgk td cik-poh dh ttp lappy die...xnak lOnely,nk bg lptop rehat jugak..seharian lptop terpasang..bye-bye everyOne

♥♥♥♥♥ I NeEd all Of yOU ♥♥♥♥♥

neEd him fOr the rEst of mylifE    

actually pic nie diambil bile my fren suh buat aksi romentik

 ♥♥hafib@h fOrevEr♥♥
< pic nie dekat shahbndar,well nmpk sweet kn ble berempat cmni>

^ha ni pic kami besfren berempat^
♥♥mimi,ain,aku n teha♥♥

luv u 3


 
"pic ni berlima sb pkwe aq mnyibOk"


dis pic diambil kt area pantai batu buruk in frOnt of Tenang seafOod,tOnight i really enjOyed the day with my frEns n ma&pa,u see betape happy nye kami kan sb bkn sng kami nk berjumpe n kmpul cmni sb ade kale time aq balik ade mmbe aq yg xleh blk kdg2 ble dorg balik aku yg xde cuti..huhu..so ble dh dapat peluang aq xnk lepaskn wktu berhrge cmni..

kisah swEet mlm nie♥♥♥♥♥

malam nie aq dapat sesuatu yg berharga dr my lOve,u all nk tahu x ape..huhu..jp ni pic nyE

♥♥  rinG ♥♥

                     
wah ble kai kt tgn nmpk buyuk lol,bkn cncin buyuk tp jari aku ♥ 


  
This ring aq dapat mlm ni jugak,bkn cncin  tung ke ape tp sesaje dye bg kat aku..thanks laling,bertmbh lOve dkt u..muaahhh..n aq akn pkai smpai ble-ble.cncin yg lame dia bg tu terpkse aq ltk kt rntai je sb aq xboleh pkai cncin kt jari byk2..   

Friday, January 21

**xahu bndE dOh**

arghh tnsiOn giler weh,xahu bnde dh pale otak aku..aku mls dh nk tubik ayt formal2 nie,speaking bhse ganu ye...huk3...serabut ase sem ni,wtpelah sem nie rse sem yg kelam-kabut sgt.....pening weh wt kje..yg sbenOrnye aq debo giler nok berlakon mnggu depan,aq adop bakat weh nk berlakon2 neh..phtu pulok dh la khusus nie xdok exam brgntung kpd coz work je semate-mate..aq sakit pale giler ble pk mnde nie.... asigment x gerok sutir haram pom agy,dh la lps raye cine kne wt oral presentation lok phtu kelana pulok de pngmbaraan....phtu pulok bnyak er kje kmpulan kne buat..meeting pah ceroh sem nie,tiap mlm aq sush nk ade bilik nie..weekend pun sush nk balik..xau la nape aq wat,saje aku wt nyibok2 kan diri aku kot,duk bilik bosang jugok..ade motor kan baik aq wt bz kn diri...biar la weh hrp2 mnde nie selesai cepat2 kit..xterdaye dh aku,wase nk weti lajo dulu tuk se sem..dh nie ade meeting lok kul 9..bye2 smbung katrang lok 

grrrrrrr..

macam mane nk hilangkn memori lampau dalam kepale otak kite,aq dah xsnggup lg dah nk igt kmbali
sape boleh bntu aku???...ko ni jntan,apsal la bila aq dah btul2 lupe kat ko,ko dtg balik tnjuk muke ko yg bg aku jahat n buruk sgt,aq jijik la nk tgk..fuck la u jntan..bodoh..arghh aq marah sgt sb aq bencila ka ko..ko saje nk tnjuk kn kbhgiaan ko skrang kan xpe ko berjaya la,eh jntan aku pun bhgia jugak ok skurgnye aq dpt lelaki yg lebih berjuta baik dr ko so cermin dri sket...ske2 aty ko je nk celah2 dlm hdup org..aq hrp ko bahagia la tapi tolong la respect sket feeling aku kan..ee macamne la aku leh kenal dia dulu dhla muke xmalu..mnyesal giler,lau dia xwujud lm hidup aku sblum ni kn bagus..aq nk mkn pil pelupa bg lupe semua tntg ko.....sakit aty btul la!!!!

Thursday, January 20

*begitu nervOus*

arghhh tnsiOn gilEr la,camnE nie..next week jugak la kne berlakOn tu,next week jugak kne present hst
xterfikir dh aku,takut nyer nk berlakOn tu,aq xde bakat dlm lakOnan...uwawa..ngeri3..camne la nanti dh la skrip pun xtahu nk wt pe,xde idea nk berlakon tntg "menjayakan kampen xnak merokok"....tlg2 tuan director datang bg skrip n jln cerita saye x begitu kreatif n kritis nk buat semua nie,..takut,mak tolong..sgt2 takut ble memikirkan nye....arghhhhh...xmahu buat boleh,xnk dtg la kls tutor time tu...xleh2 aq kne hadapi gak tapi takut...biar la cmne2 jnji buat n lepas..lntak la tunggang lnggang terbalik pun..mak oi sush weh....


 orang dgr bile ckp 4 tahun t kuar jd ckgu,org ckp bestnyer.,gaji,cuti..haaaa...ye mmg best tp belajonye pnyer sush n tersgtlah best kan..belajo dh mcm care nk wt phd nie...mntak-mntak leh la jd lecturer terus kuar nnti..hahahahaha(berangan la sgt)...apsal sistem usm nie plek sgt lain dr u lain,aq xlarat dh..wooo.....malas berusaha mmg xberjaya kan(huh ambik ang kne la berusaha tapi nk berusaha aq xtahu camne carenye)kamoo tipu la xtahu care...pemals,malas..........booobooooboooo,awak kn dak mals....ye saye mmmg malas cmne nk berjaye kan tp nk berjaya tanpa usaha boleh.....giler...giler..pening dh pale otak aku duk pkkan mslh belajO nie...ha time buat presentation group tula yg plg sush lau kengkawan jenis ok sekepale n ok best jugak,dapat yg jenis menyombong nie sush la weh,...seksa terpkse berdepan dgn muke annoying dia tu..aq pernah kene dh,sakitnye aty aku.....xpela dia pndai buat semua kerja kan...ha buat la sengsorang dh suh buat sorg-sorg ckp org xbuat kerje lak...tahu la pndai tp jgn berlagak sgt kan.....masalah-masalah...aq bukn ske sgt cri pasal gn org,dh baik dh aq leni tp dengan dia mmg sush la nk buat baik...aq terpkse berpure-pure,....pure-pure ok....arghh lntakla nk kate pe pun.....aiman xkisah n aku pun xkisah.....

Wednesday, January 19

*hOmesicknEss*

i just want tO gO hOmE as sOon as pOsibble but i knOw i can't make the day pass quickly n skip the day that i feel wOrst in my lifE   

sO that mEan i mUst tO accept whatever happEn tO me everyday and through it with mOre patiEnt

*mEngidam la sanGat*

malam nie tEtibE aq asE cam ngidam nk mkn cokelat,cOkelat tau bkn gule-gule
mEntang-mentangla mOtor da smpai sO pe agy terUs tukar bajU n drift ke 7e kat invOry tu
aq just bEli  MARS n TOBLERONE 



sEsambil la beli panadOl,rse cam nk dEmam td my penat+mngantUk kOwt,macamne xnak gemOk kan bEli n mkn pun sOmething yg mmg akn menggemOkkan badan pastu mle nk diEt kOnon..hahahaha
lepas dh tElan apE yg aq idam kan tu mOod pun Ok n pUas aty..huahua
mlm nie dhla mlm yg mmbOsankn xtahu nk wt pE,sO start la dOwnload videO funny tah papE lawaknyE
tErubat gak aty yg bOsan n hOmesicknEss nie,nak balik..uwawawa

Tuesday, January 18

bOsan ke bOring??

sElase ??every sElase msti bOsan sb pe ade satu je kls tu pun lsp kul 3 to 5
lau Org ckp best giler xde kelas tp aq ble ari selase rse bosn kowt walaupun separuh mse pg aku d gunekn tuk tido..hua3,ecpecially time ptg2,xtahu arah tuju ke mane mahu pergi...hurmm actually nk hang out pun mls..
yeahh yg pntg2 motor saye abg syraf nk anta mlm nie,huray2 saye leh jln sesuke aty pasni tp my lesen L dh mampus rini,malasnyer nk smbg tp xsmbg t xley mntk stiker desa..OMG melayang lg la wit aq nk renew lesen,yes skrg saye sudh mle menghargai money even 10sen sb sem lps dh tahu erti sushnye  hidup lau tnpe money..haha
sem nie caye ke x aku x hang out mane2 lg cme wit digunekan blnje n blk umh mktok je,bgus x aku
hehehe...ala bg aq hang out kt cni xde skali skale pun xpe,lebih means lau blk trg hang out ngn my syg n kwn2 saye,so jimat2 duit nk berbelanje di sane
sabar-sabar xlame udah mahu pulang,counting the day tnggl lg 7 days..yeah clapping hand..



╔══╗
╚╗╔╝
╔╝ (¯`v´¯)
╚══`. ¸.U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\ /█\
✿❀•❤•✿❀❤
"FAMILY"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"
n
~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫

Sunday, January 16

*kwang-kwang-kwang*

aku nak citer pasal perkare yg menyeronok dan mengkelakarkan berlaku malam nie..hahahaa

ptg td aq dapat msj dr azam ketua grOup pgt 203 ngn aku,ble aq bce msj sO aq dgn cnfidentnyE igt msj meeting yg die anta tu tuk kmpulan pgt 203,xpela kan tp lm aty aq pk gak bkn ke dOrg nak buat tiap jumaat mlm apsal mmpi tukar ahad malam nie,bru nk rehat,almklumla bru smpai dr kampung tadi kan...penat xhlg g;Pp

aq pOn msj 'pijat'
haha,sO dh dkat kul 9 kami pun merempit la kan,dalam msj ckp kt DKG 31,cari punyer cari upernye dekat school sains mate,first time ni naik kat ctu,cari-cari kelibat ahli grup xde pon,naik ats tgk lm dewan mak ai penuh org ...tertanye btul ke kat sini nie??pijat pun msj kat azam,azam ckp btul la dk g 31 bkn foyer dk g,tapi kami duk tertanye pasai pa lak ramai org nie,xnmpk ahli kmpulan pOwn...haha...aq dh gelak,gelak lagi xtahu bg korg funny ke x tapi aq mmg gelak giler-giler td,nk tahu sb pe

kEs dye aq save name azam tu as ketua grup pgt 203,tp msj yg dye anta tuk sape yg jd ajk tuk Karnival anak muda ptut la ramai,yg kami nie igtkan meeting tuk grup pgt 203,sO disini misunderstanding,mane la nk tahu yg azam tu hndle gak kan tuk prOgram nie..sO xpE la masuk dewan ngn gelak-gelak lagi,tahu la aku ni dh gelak sush nk bhnti,...hahahaha


hmm abOut prOgram tuk Karnival Anak Muda ni akan berlangsung bulan 8 MAC-13 MAC lambat agy kn,tp sb byk kje kowt tu dOrg prepare awal-awal ,aq ngn pijat jd ajk pameran je,tapi yg pntg jOin nie dapat my csd,nk kmpul banyak-banyak sblum grad;p
prOgram nie under pUsat mahasiswa/wi islam(PMI) ,tadi first meeting ngn ketua unit...mak Oi kmpulan aku,aq ngn pijat je seniOr yg lain adik-adik jUnior,bgus nyer kOrg adik-adik mengaktifkan diri,mase aq first year ritu byk je buang mase bkn nk aktifkn dri tuk pape...hua3...skrg bru nk kelam-kabut tnjuk mUke as student usm..bla,bla,bla....berleter kt diri sndri...


tapi aku ase prOgram nie menarik jugak la sb byk aktiviti
ade sUkan,games,pameran,jualan,ceramah,ilmu n lain-lain
jOm jOin reramai ye kEngkawan khas tuk stUdent usm,belia,remaja n adik-adik yg pntg dtg timE pameran ye...(promote)

Wednesday, January 12

mcD fOr tOday

hari rabU n khamis msti aq cam letih je nk pg kelas cOz kelas start kul 8 pagi,aku bkn pe lau de mOtor sng sket,nk tnggu bus..Omg malasnyEr,mksudnye aq xleh gUne la peribahasa bErsusah-susah dahulu tu,aq pk senang jer,pe la nk jadi ngn diri aku,sib bek skrg nie aq duk numpang kwn aku c mate bulat merah..hee~~sabar2 xlame nanti my motor smpai,xpyh duk nmpang n sushkan sape2 lagi...;)

sO lps kls tadi kne p melapOr lak,ni sumer kelana nye pasai kne p melapor2 lak dh kat office..xdak kje cri kje depa nie...aduiiii....xpela,jnji korang happy..haha..sO time kls pgt 202 e yg xtahu pe td,aq duk tidO,mood pun cm xde..ngntuk+penat(penat khemah xabis g;p)

ade sOrg kwn aku dye ckp ngidam burger mcD,ahaha...sO pas kls p mcD,sib bek time lUnch hOur murah skEt tapi aq beli favourite aku je,nak tahu pe....ade 3 je bnde yg aq ske kat mcD



 (nyUm-nyUm)

1) bUbUr mcD
time aku smpai ganu pagi2 bute tu,syg aku slalu tnggu aku n sajikan bubur mcD nie kat aku,2 yg besar lak tu,sib bek perut aq nie besar,abisla jugak kan sbnyE mane de kdai buke pagi2 tu,mcD je 24 hOur sO bersarapan di sane je,tp biase bungkus mkn lm kete smbil tnggu matahari terbit kat pntai..wah rndunyEr,xsabar nk balik akhir bulan nie!!!!




2)twistEr frIes

ha yg nie mmg fauvorite aku giler2,same ngn cheese vages kfc tp bg aq yg nie best g kOwt,lau beli yg nie msti syg aku belikan 2 yg besar tuk aku,tula pasal badan aku makin naik skrg,hahaha(aq mngaku;p)




3)sUndae mcD

yg nie pun aku sUker sb nyEr mmg aku mkn hingga mnjilat jari tp yang bahagian cup dye tu aq xmkn msti tong smpah yg telan;PPpp,tapi td aq xbeli pun yg ni cOz naik motOr sush nk bwk..hee~~






sO skunK aq da xsnggup tnggu nk mkn mcD nie...ok papai c u later blog...muaxx

Tuesday, January 11

saya nak jadi budak baik,rajin,solehah,and sume2 yg sifat positif nk buang sifat-sifat negatif...saye harap dapat berubah dr mase ke semase....;PPppp

Monday, January 10

"panTUn bErterabur"

Time aq duk sengsOrang kat library nie,aq pon terpk nk reka pntun ke sajak ke peribahasa ke pasal diri aku nie,aq dtg library jrg la nk buke bace bukU tp duk menung-menung ade la,sO nk reka sesuatu yg dapat jaDi pEmberi semangat la kOnon tuk diri aku,huhu...sO dapatla pk beberapa kerat nie n tErus nk msUkkan lm blOg nie,al-mklumla dah lame da blOg aq x terupdate


Biar lambat asalkan selamat
Biar papa kedana asal bergUna
Biar tak bErgaya asal bErjaya
Biar kEcOh asal xsUkE gOjOh
Biar mEnderita janji cEria
Biar dicErca janji akU bahagia
Biar mEnyenDiri asal tak di Benci
Biar gElabah janji tak lEmah
Biar pEndek asal tak lembEk
Biar sampai terjun lOmbOng asaltak sOmbong



if nanti aku dapat idea lagi nk tmbh psl diri aku,aq update la bagi ayt-ayt ni pnjg skEt..hahahaha...ade kls lak kul 3..bye-bye blOg..c u at rOOm..;)