++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Tuesday, January 18

bOsan ke bOring??

sElase ??every sElase msti bOsan sb pe ade satu je kls tu pun lsp kul 3 to 5
lau Org ckp best giler xde kelas tp aq ble ari selase rse bosn kowt walaupun separuh mse pg aku d gunekn tuk tido..hua3,ecpecially time ptg2,xtahu arah tuju ke mane mahu pergi...hurmm actually nk hang out pun mls..
yeahh yg pntg2 motor saye abg syraf nk anta mlm nie,huray2 saye leh jln sesuke aty pasni tp my lesen L dh mampus rini,malasnyer nk smbg tp xsmbg t xley mntk stiker desa..OMG melayang lg la wit aq nk renew lesen,yes skrg saye sudh mle menghargai money even 10sen sb sem lps dh tahu erti sushnye  hidup lau tnpe money..haha
sem nie caye ke x aku x hang out mane2 lg cme wit digunekan blnje n blk umh mktok je,bgus x aku
hehehe...ala bg aq hang out kt cni xde skali skale pun xpe,lebih means lau blk trg hang out ngn my syg n kwn2 saye,so jimat2 duit nk berbelanje di sane
sabar-sabar xlame udah mahu pulang,counting the day tnggl lg 7 days..yeah clapping hand..



╔══╗
╚╗╔╝
╔╝ (¯`v´¯)
╚══`. ¸.U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\ /█\
✿❀•❤•✿❀❤
"FAMILY"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"
n
~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫

No comments:

Post a Comment