++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Wednesday, January 12

mcD fOr tOday

hari rabU n khamis msti aq cam letih je nk pg kelas cOz kelas start kul 8 pagi,aku bkn pe lau de mOtor sng sket,nk tnggu bus..Omg malasnyEr,mksudnye aq xleh gUne la peribahasa bErsusah-susah dahulu tu,aq pk senang jer,pe la nk jadi ngn diri aku,sib bek skrg nie aq duk numpang kwn aku c mate bulat merah..hee~~sabar2 xlame nanti my motor smpai,xpyh duk nmpang n sushkan sape2 lagi...;)

sO lps kls tadi kne p melapOr lak,ni sumer kelana nye pasai kne p melapor2 lak dh kat office..xdak kje cri kje depa nie...aduiiii....xpela,jnji korang happy..haha..sO time kls pgt 202 e yg xtahu pe td,aq duk tidO,mood pun cm xde..ngntuk+penat(penat khemah xabis g;p)

ade sOrg kwn aku dye ckp ngidam burger mcD,ahaha...sO pas kls p mcD,sib bek time lUnch hOur murah skEt tapi aq beli favourite aku je,nak tahu pe....ade 3 je bnde yg aq ske kat mcD



 (nyUm-nyUm)

1) bUbUr mcD
time aku smpai ganu pagi2 bute tu,syg aku slalu tnggu aku n sajikan bubur mcD nie kat aku,2 yg besar lak tu,sib bek perut aq nie besar,abisla jugak kan sbnyE mane de kdai buke pagi2 tu,mcD je 24 hOur sO bersarapan di sane je,tp biase bungkus mkn lm kete smbil tnggu matahari terbit kat pntai..wah rndunyEr,xsabar nk balik akhir bulan nie!!!!




2)twistEr frIes

ha yg nie mmg fauvorite aku giler2,same ngn cheese vages kfc tp bg aq yg nie best g kOwt,lau beli yg nie msti syg aku belikan 2 yg besar tuk aku,tula pasal badan aku makin naik skrg,hahaha(aq mngaku;p)




3)sUndae mcD

yg nie pun aku sUker sb nyEr mmg aku mkn hingga mnjilat jari tp yang bahagian cup dye tu aq xmkn msti tong smpah yg telan;PPpp,tapi td aq xbeli pun yg ni cOz naik motOr sush nk bwk..hee~~






sO skunK aq da xsnggup tnggu nk mkn mcD nie...ok papai c u later blog...muaxx

No comments:

Post a Comment