++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Sunday, January 23

♥♥♥♥♥ I NeEd all Of yOU ♥♥♥♥♥

neEd him fOr the rEst of mylifE    

actually pic nie diambil bile my fren suh buat aksi romentik

 ♥♥hafib@h fOrevEr♥♥
< pic nie dekat shahbndar,well nmpk sweet kn ble berempat cmni>

^ha ni pic kami besfren berempat^
♥♥mimi,ain,aku n teha♥♥

luv u 3


 
"pic ni berlima sb pkwe aq mnyibOk"


dis pic diambil kt area pantai batu buruk in frOnt of Tenang seafOod,tOnight i really enjOyed the day with my frEns n ma&pa,u see betape happy nye kami kan sb bkn sng kami nk berjumpe n kmpul cmni sb ade kale time aq balik ade mmbe aq yg xleh blk kdg2 ble dorg balik aku yg xde cuti..huhu..so ble dh dapat peluang aq xnk lepaskn wktu berhrge cmni..

kisah swEet mlm nie♥♥♥♥♥

malam nie aq dapat sesuatu yg berharga dr my lOve,u all nk tahu x ape..huhu..jp ni pic nyE

♥♥  rinG ♥♥

                     
wah ble kai kt tgn nmpk buyuk lol,bkn cncin buyuk tp jari aku ♥ 


  
This ring aq dapat mlm ni jugak,bkn cncin  tung ke ape tp sesaje dye bg kat aku..thanks laling,bertmbh lOve dkt u..muaahhh..n aq akn pkai smpai ble-ble.cncin yg lame dia bg tu terpkse aq ltk kt rntai je sb aq xboleh pkai cncin kt jari byk2..   

No comments:

Post a Comment