++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Sunday, January 16

*kwang-kwang-kwang*

aku nak citer pasal perkare yg menyeronok dan mengkelakarkan berlaku malam nie..hahahaa

ptg td aq dapat msj dr azam ketua grOup pgt 203 ngn aku,ble aq bce msj sO aq dgn cnfidentnyE igt msj meeting yg die anta tu tuk kmpulan pgt 203,xpela kan tp lm aty aq pk gak bkn ke dOrg nak buat tiap jumaat mlm apsal mmpi tukar ahad malam nie,bru nk rehat,almklumla bru smpai dr kampung tadi kan...penat xhlg g;Pp

aq pOn msj 'pijat'
haha,sO dh dkat kul 9 kami pun merempit la kan,dalam msj ckp kt DKG 31,cari punyer cari upernye dekat school sains mate,first time ni naik kat ctu,cari-cari kelibat ahli grup xde pon,naik ats tgk lm dewan mak ai penuh org ...tertanye btul ke kat sini nie??pijat pun msj kat azam,azam ckp btul la dk g 31 bkn foyer dk g,tapi kami duk tertanye pasai pa lak ramai org nie,xnmpk ahli kmpulan pOwn...haha...aq dh gelak,gelak lagi xtahu bg korg funny ke x tapi aq mmg gelak giler-giler td,nk tahu sb pe

kEs dye aq save name azam tu as ketua grup pgt 203,tp msj yg dye anta tuk sape yg jd ajk tuk Karnival anak muda ptut la ramai,yg kami nie igtkan meeting tuk grup pgt 203,sO disini misunderstanding,mane la nk tahu yg azam tu hndle gak kan tuk prOgram nie..sO xpE la masuk dewan ngn gelak-gelak lagi,tahu la aku ni dh gelak sush nk bhnti,...hahahaha


hmm abOut prOgram tuk Karnival Anak Muda ni akan berlangsung bulan 8 MAC-13 MAC lambat agy kn,tp sb byk kje kowt tu dOrg prepare awal-awal ,aq ngn pijat jd ajk pameran je,tapi yg pntg jOin nie dapat my csd,nk kmpul banyak-banyak sblum grad;p
prOgram nie under pUsat mahasiswa/wi islam(PMI) ,tadi first meeting ngn ketua unit...mak Oi kmpulan aku,aq ngn pijat je seniOr yg lain adik-adik jUnior,bgus nyer kOrg adik-adik mengaktifkan diri,mase aq first year ritu byk je buang mase bkn nk aktifkn dri tuk pape...hua3...skrg bru nk kelam-kabut tnjuk mUke as student usm..bla,bla,bla....berleter kt diri sndri...


tapi aku ase prOgram nie menarik jugak la sb byk aktiviti
ade sUkan,games,pameran,jualan,ceramah,ilmu n lain-lain
jOm jOin reramai ye kEngkawan khas tuk stUdent usm,belia,remaja n adik-adik yg pntg dtg timE pameran ye...(promote)

No comments:

Post a Comment