++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Monday, January 10

"panTUn bErterabur"

Time aq duk sengsOrang kat library nie,aq pon terpk nk reka pntun ke sajak ke peribahasa ke pasal diri aku nie,aq dtg library jrg la nk buke bace bukU tp duk menung-menung ade la,sO nk reka sesuatu yg dapat jaDi pEmberi semangat la kOnon tuk diri aku,huhu...sO dapatla pk beberapa kerat nie n tErus nk msUkkan lm blOg nie,al-mklumla dah lame da blOg aq x terupdate


Biar lambat asalkan selamat
Biar papa kedana asal bergUna
Biar tak bErgaya asal bErjaya
Biar kEcOh asal xsUkE gOjOh
Biar mEnderita janji cEria
Biar dicErca janji akU bahagia
Biar mEnyenDiri asal tak di Benci
Biar gElabah janji tak lEmah
Biar pEndek asal tak lembEk
Biar sampai terjun lOmbOng asaltak sOmbong



if nanti aku dapat idea lagi nk tmbh psl diri aku,aq update la bagi ayt-ayt ni pnjg skEt..hahahaha...ade kls lak kul 3..bye-bye blOg..c u at rOOm..;)






4 comments:

  1. atie: tula psal ade yg xsame suku kata tu..ahaxx
    dapat idea cm gtu je..hihihi..xleh jd sasterawan lg nie;p

    ReplyDelete
  2. haysaku: ang mmg penyOkong tetap aku...hee~~tq ling

    ReplyDelete