++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Sunday, January 23

saje-sajE

FIrST oF ALL aq nak thanks kat kwan aku Eida sHiny sb sudi memberi tmpangan ujung mnggu aq kt bilik dye sb aq pOn bOsan gak duk saujana tu..rse lOnely je..huhu..lgpUn byk hal nk settle..dUk sni sng sket dekat..nk g meeting ke nk discuss ke..hUrm yg pntg i like tOo gelak-ketawe n bergurau senda ngn shiny n cpOh..terubat kesunyian..chewah cm ape je ayat aku kan..haha...aq dh dUk sni time cm gini xtidO lagi..bkn pe duk sni tidO lewat2 berani sket sb dh ramai lau kt bilik rse sunyi je,my rumate always tidO awl...weeee mis kasyah sOry tnggl u lame2 tp i balik jugak jenguk2 u kan..hihi..xpela lau i de kt bilik myb bising u nk stdy kn ade test nnti..bg peluang u study dgn suasana yg tenang..hee~~..wt leklok test ye miss rumate~~ntah u bace ke tidak blOg i ni..


hUrm pasal berlakon nie xtahu lagi cmne,xprctise lagila,takut still ade lg..aq slalu xprepare awl-awl dh nanti mle la kelam-kabut..hmm takut la..makin dekat dh hari yg mencemaskan tu..yg skenyer khamis mlm dh nk blk ganU tapi boleh ke nk skip hari berlakon tu..hukhuk...shh suasana di aman damai dh sepi skunk...aku nk tido gak la dh tgk td cik-poh dh ttp lappy die...xnak lOnely,nk bg lptop rehat jugak..seharian lptop terpasang..bye-bye everyOne

No comments:

Post a Comment