++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Friday, January 28

♥-sErOnOK tanpa pEnat-♥

      wah bEst gilEr ble smpai ganUku yg kU syg.hehe..yg plg pnting my cyg dh tnggU kt bUstand tadi n jmpUt aku....
seharian akU bErsamE syg akU hari nie,rayE cne nie cm biasE la always Ujan x tahu nk pg jalaN mane tEtibE aq teringin nk pg Masjid Kristal,msjid nie terletak di taman tamadun islam yg dikenali sbgai (TTI),barU teringat x pernah lagi ambik piC ngn lOve kat citu sO meredah ujan  car sO smpai sane sib bek Ujan dh behenti cme ade rntik-rintik...akU ngn dye pUn pe lagi,dh hObi blE kami spend time bErdua je msti n harus ambil piC n pic yg d ambil always pic gilEr-giler..kepale kami kn jenis same sO fhm2 la ble dh dua org kepalE same..heh3..yg pasti happy sgt2 mklUmla dh berjUmpe kan xsia-siakan masE kami...pg je manE2 tUk menghabiskan masE..dis are sOme or mOre pic kami bEdua yg byk2 lagi dh diuplOad lm fb...huhuhu...hOpe kami leh happy cam gini sampai blE-blE..



-syg kamU nk terjUn ke manE,sayang kamOo
jangan tnggal sayE,..hee~

-sayang the truth is sgt sukE pic nIe,kamu riang semacam jew-
-dis pic i nmpak gemOk+bulat,kamoo pulak knape wt muke cm gitu;p-
-kamOO jelir saye ye,jagE kamOo-
-kamO milik akU,akU milik kamO-
-pic nie aq xpuas aty cOz syg aku tolak aku time nie..jahat sukew ngenat Orang..uwawa,kesnye sb aku pergi berdue je so xde org nk snap pic kami..dh tu aku letak ats benteng tu..ble kamera nk snap je pic syg aku tolak...jahat..hahahaha...dh nmpk senget n skit je nmpk mke i-

-ha nila msjid kristal yg jd tumpuan tourist lau dtg ke trg-
mmg cantik n ble tgk msti terpesona, biase sini jd pOrt ambil gmbar la bukan org dtg tuk berbuat ibadah,huhu

-ni permandangan di sekitar sane-

-ni salah satu drpada bngunan msjid yg ade kat ctu-
-ni ape mndE bangunan tah,tp menarik jugak-

-syg kamOo pndang di mana lagi tuh-

-ni sesi menghendap-hendap,haha.au cak,cak.-

-pErsekitaran di sanE-


-cam dUk depan taj mahal dOh ase,haha-



pss: sgt-sgt happy,thanks syg cOz mnghappykan sayE hari nie...sayang bangat kamOo♥♥♥
oooppss: my cyg pkai xsenonoh ke msjid..haha...short pant???tp ramai je yg pkai gitu sb kan pg sne just nk berpic(lain kali nk g sane nk g smyg lak)....uhukk

5 comments:

  1. huhuhu..thanks simon;)

    ReplyDelete
  2. oytt! cpt tol g jenjalan. hahahah. :p

    ReplyDelete
  3. shasha: hee~~tula pasal tp nnti u dtg ganu i bwk u round ganu ye...c u

    ReplyDelete