++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Sunday, January 23

" sUke-sUkE"

jalan,jalan,jalan menghabiskan duit2..hua3...mnggU ni sajE aq dh mnghabiskan RM 75 inggit.....aq beli brg-brg yg pntg Ok,aq bkn shopaholic...huhu

" this kardigen RM20"

beli kardigen nie cOz aq berkenan sgt wrne dye,actually nmpk cam black dlm pic tu kn sbenarnye wrne kelabu..yeahh i luv kelabu..lgpun baju ni labuh sO aq beli nanti sng nk pkai time urgent2 yg memerlukan penutupan aurat bawah punggung...huhuhu...sO pntang tgk kat dtsp tu,aq pun beli la..aq kn bukan seorang yg  shopaholic..haha



then aq jugak beli yg ini,beli bersame krdigen tersebut


u see shawl yg merambu-rambu warne oren ke peach tu,aq beli jugak dgn harge RM 15 inggit..sb berkenan dgn warne nyer..jgn xpkai sudh la ye ibah(kne pkai gk;p)..yg gipsi ke ape tah org pnggil.yg tu aq beli kat pasar malam sg.2 je tau,hrge nye lumayan gitu RM 10..saje teringin tgk org pkai chntek aje,aq dh try pakai td..not bad la..hehe...


this tudung or ariani or whatever aq beli kt tescO td sb terpengaruh ngn miss syarifah..haha..tgk jadi je bntuk ble pkai sO aq yg bukn shopaholic nie pun nk jugak(pdhal dh ade wrne hitam)mmg tamak...ala lagipun hrge berpatutan jugak RM 10 je saiz S..cian miss eida nk beli wrne hitam tp xde saiz..alamatnye kelabu jd mngse dye..nasib ko la cik kelabu..huahua


yang nie aq nk letak jugak lam nie..tadi kt tescO niat nk cri tOner aq pun beli yg nie sb aq dh mle pkai cleanser Nano white sO niat nk beli sumer prOduk tu tapi xboleh sb aq bkn ank jutawan so aq beli satu-satu je..dulu dh beli cleanser RM 20,yg ni pulak tOner dye RM20 jugak..tadi igt nk beli krim siang n krim mlm tp satu hrgenye 35 sO lau beli 2 dh 70 hnggit..mak Oi,,,sabar2 biar dulu...pau org kat trg la plak suh belikan..lalalalaalala~~~

hUrm mcmne dUit xmelayang kan..mmg aq ni xbOleh tgk sOmething,tu pun td xamik agy suar yg aq berkenan tu lau x melayang lg wit aku...mak Oi sape nk spOnser brg2 peribadi aku nie....help,help...i like nk shOp byk2..suke,suke,suke...hukhuk

No comments:

Post a Comment