++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Monday, February 28

lOvE my bff ;)

Pic-pic bErsUke ria akan diuplOadkan
.
toing
.
toing
.
toing
.
.
hEre we arE
'
'
'
'
 lOve her sO much,my bff dr sekolah lagi
bUt even same u tp dh jrg2 jUmpe cOz dye dh de bff baru(gurO jer) yg betulnyer msg2 dh buzy ngn keje msg2,sOmetime terpk apsal xdapat cOs yg same,lau x mmg lg bff..tetibe nk nyanyi lagu jgn pisahkan tu..gedikla kan n bile jmpe mstila kne berpic..hehe


 ina yg sush nk bergambar finnaly dpt gak pOse fOr pic nie
ina rumate my bff...tkecre my carrOt ye..ples..;ppp

 fEwitt,ade rUper twins x??yg pasti ketinggian
tu mesti ade pErsamaan..haha,i selalu call her carrOt
alasan fOr sOmething scrEt la..hehe
sya'rOt,i always lOve u
muahhh

 yeah nie plak kembar samE ketinggian
almaklUmla twins eida skUnk de kat canada sO
eida u dh dpt twin barU,mek kelatE miss zarin..nak pnggil zarin la..hehe


 mybff jugak nIe,sEsi perkenalan di Usm n samE
kepale la ngn i n mek rOt..tapi dOrang cOz same kat u ni..i??alOne in the bright
anyway xpE la janji xptus pEtsahabatan..lOve u tOo,mek mate bulat..lalalalala


 warnE-warni kan..cEriakan harImU..

 sEbElum makan,harus berpic dOlu

 mEnUnggU kEtibaan makaNan

nyUm2 dap er mek sya makan rujak
ngn kuah2 skali dye minUm.haha


papai,tatai.cacai,lalai,maimai,babai

sUsah-sUsah

Pgt 202 E,kenapa susah sgt nak memahami subjek nie
sgt susah aku ase dalam subjek2 pendidikan,xsnggup dah
xpandai nk wat cane nie,dh la xtahu pa pun...tolong2...
xde geng pulak nk bincang-bincang,apsal aku boleh tersesat ambik pgt nie sem nie..
nak drOp,boleh x nk drOp..nak ambik ngn mmbe2 sem depan..tolong,tolong
sangat menyesal xdrop awal-awal skrg bru tahu kesusahannya.
sape sudi nk bantu aku,pada yg xambik sbjek nie best la dh xpyh pening2 kepale n pade yg xambik lagi best n harus bersyukur.

mak nak balik,xbuh amik paper nie....satu penyeksaan....pErgh seksa nyer duk ngdap nie nak
buat tapi xjadi lagi sb xpandai...xpandai nak buat cane,ape dktor terang aku xfaham..dh kuliah lam bi,
pastu pulak xde pngalaman lagi nak buat cane nie...
subjek nie paling buat aku tertekan smpai xleh pejam mate(tipu jer)
tapi yang tertekan kan jiwa raga aku tu betul..Oh pgt 202 e...

yA Allah permudahkan lah segala urusanku..bagilah idea nie nk buat skrip pebenda....hElp,Help,Help me,aku hanya perlu sabar,yes that it sabar jela.......god give me strength please...amin ;)



Sunday, February 27

cE citEr,cE citEr

aku nk citer nie menda kecik jer...hahaha..
tapi nk citer jugak sb kali pertama aku nk bersukan gerak2 kan otot-otot tgn aku...ala bukn bersukan pe pon,main badmintOn je..ahaxx..xpela kecOh2 lam blOg aku sndri bkn kaca org lain nye hidOp kan....ptg td aku p main bdmintOn dgn pijat,main pOn dkt tngkat 5 saujana mo4 jer bukan kat court stadiu...haha..tapi ade gelanggang la khas dcipta tuk wrga saujana yg pasti dh mmg mls nk trun bersukan jauh2 terutama aku..haha...tadi pon awl2 cam mls lak tp ble aku timbang berat aku mse umh ank yatim td..Omg xturun2 pon tp apsal aku ase aku cam kurus je sket,ek eleh perasan je tuh..haha...main bdmintOn xlame mane pon cOz tetibe blackOut so xnmpk bola melayang tang mane...fOr jyra dbm thanks for lending me your raket yO...bile nak beli riket bdmintOn nie,cam best lak main ptg2..at least aku xla duk terperap lm bilik tanpa senaman tp nk bli raket mOney xdpt agy....cik mOhd hafizan bru nk bank in kan besok tp lps dpt duit nk beli la riket..nk beli yg murah2 sudah..huhuhu...yg pastinya sOmething2 msti harUs ade ngn pic....pic nie dh bg blur sb aku pakai tot*****....lau member2 aku xpe dh kenal n tahu aku cane tp lau bdk2 yg xtahu tp terus kate n ckp tu xtahu la pe dorg nk ckp kan tp yg tu udah pasti bkn kwn2 aku...hua3..it up to korang la,lau xske jgn tgk n jenguk pun dlm nie..huhu






  
ni xmain bdminton pun,dh abis dh perlawanan just amik angin kt tngge je smbil cuci mate..hehehe,lau tgk pic ni mcm la nk p lwn dato lim chong wei dgn lindan...hahaha..gimik aje..lalalalala




Alhamdullilah 27 februari prOjek pgt 203 kumpulan 2 telah berjaya dgn jayanya,pkul 8 pg td kami dh siap2 n berkumpul kat kafe saujana n kul 8.30 gerak ke umh ank kesayangan dgn 2 buah kete n 2 buah mOtor yang pasti aku yg salah sorg  pemandu mOtor tu,even lessen L jer tp gagah lagi bwk pembOnceng d blkg.Then lam kul 9 lebih tadi dh sampai depan umah ank kesayangan tu,jauh jugak la n dengan keadaan jln penang ni yg berbelit2 kan tapi alhamdullilah Allah telah mempermudahkan urusan kami. Sampai2 sane dh start snap pic..biase la aku nie kan pntang tgk kamera…yes I admit it..i very love to berphOto;) n pic2 kat bawah nie always de muke aku cOz ni versi gambar dr kamera aku,

by the way thanks a lot to all my groups n thniah jugak tuk kite semua;)
  azam,syawal,ala,zatie,ziha,eja,jat,alia,nad,nadia,fisah



There’s are photo when we arrive at rumah anak kesayangan



PoSing-pOsing
 syawal n mas buat2 rajin;p



sESi perkEnalan dan pErtemUan

 ahli-ahli kUmpulan 2(13 Org)

 bEramah mEsra ngn adik2

 akak-akak ngh membaca;p

 bErpic lagi

bErsame adik2;) 

 bakal-bakal cikgU;)

 with anak puan rOslina;)

 fEwitt kembar kechIk;p

 dijamU sarapan;)

 adik manjEw;)

 bErsamE pengelola umah ank kesayangan

 kedatngn dr fadzilah,our lecturer

 nafisah with kids;)

 puan rOslina

 adik-adik kesyangan

 Sedikit sUmbangan tuk umh ksygn
ikhlas dari kami semua 


pErasmian prOjEk Pgt 203

 bismilahirahmanirahim;)

 ~bErgmbar bersame lec n puan sblum kerja bermula~


kEadaan tEmpat sebElum MakE Over







bErmUlanya adEgan kErjasama wOndErpEt kUmpUlan 2,chayOk2
 

 tUgas utama ku menyusun n memilih buku 
smbil disaksikan oleh lec dr fadzilah;)

 bUku-bUku

 buku2 teladan

 ni dye pekerja-pekerja berwibawa..haha
aku,jat n ala

 pekerja2 mengecat terdiri daripada
syawal,zatie,fisah n ija
 pekerja menukang n memasang rak
ziha and nadia

 pekerja  bantuan sampai

 lagi ramai pekerja bantuan bahagian cat
actually yg lain2 termasuk aku action time brgambo je..hehe


 sempat lagi yer

 actiOn jer tu..hehe


 ha yang ni betul2 aku duk mngecat ok.;)

 Hasil kerja tgnku;)

 oh ko nk cat kepale aku er syawal!!

 hah ambik ang,eja sumbat berus tu lm mulut syawal..haha


 89% dr rutin kami ialah bergambar
c mcm2 aksi dr kami

 hEro kumpulan kami,pengarah projek
mohd azam n pembantu nya syawal

  mengangkat buku smbil dibntu oleh2 adik
rajin x kami;)

 pemasangan wallpaper

 mOdel rak bUku almklumla kami ulat bUku;P

 lagi mOdel rak..ulalalala

 cikgU mas rajin nampak..gelak2
hahahahhahahaha

awat cikgU syawal jadi lagu tu
kEmbar kEcik,hahaha

 bertungkus-lumus cikgU2 sumer

 pEace frOm me

 pEace dr cikgU kEmbar kechik;Pp

 dh nampk perubahan kan bahagian dinding tu
chantik pUNyer

 pEnyapU nanny mCphee

lagi2 pic aku kan,ofcozla sb nie versi kamera aku
hikhik,tuan kamera xleh ktnggalan la,yg c syawal lak
mmg wajib ade n masuk lam semua pic..hahahaha,sebabnyer 
xmeriah tanpa kembar kecik...jum gelak lagi mas...hahahahaha

Gambar-gambar bUdak-budak rajIn





 
selepas penat bekerja

Finally Our tempat bacaan dh siap,sO what ur think??chantIk kan=)



 hasil kerja kami semua;)

 apa yg penting
kerjasama;)

 bergambar dgn2 adik2 umh kesyangn

 majlis salam-salaman;)