++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Tuesday, February 15

at lEast

tadi aku pg kdai uncle sg.2 nk tukar lampu belakang motor,igtkan mentol terbakar last2 uncle tu bukak ckp camne nk menyala mentol xdek,kuang ajOr mentol pun ade org nak curi,pdhal bkn mahal sgt nk beli kt kdai...sape la mkhluk Allah tu...insaf-insaf la lau aku de lebih aku sedekah je kat kO !!!!...huhuhu
 
tp at least aku syukur sb xcuri aku nyer motor,huhu..hmm lau teman aku tu hlg xtahu la cane...xsnggup kehilangan nyer...aq bergantung n sgt memerlukan wsy 7710 tu...huhu...mntak2 la selama duk cni selamat ye my dear...luv u wsy 7710..

No comments:

Post a Comment