++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Friday, February 11

babY hamstEr yg sgt chUmell

actually anank-anak hamster nie bukan aku punyer tp my fren nurul punyer,u guys know aku jeles sgt,nk beli jugak tp no money no talk la kan...sgt2 chumel time kechik2 nie,anak hmster aku yg kt umh tu dh besar so sush sket nak jage p lau yg kechik nie sng nk jage,..dan aku always tiap2 ptg nk pg bilik mmber aku ni semate-mate nk main ngn binatang kechik nie..hee~~aq sgt menyayangi bntg yg cute2 cam gini..;)

u can see sgt kecik n debab n comel
geramnye nk picit je rase,tp still xberani pgg coz dye xmnje lg

pandai berpic tau!!

ha sbnrnye ade 2 ekor,tp xtahu lg samada sume ni betine or jantan
selalu bermesra berdua tu..hee~~


makan-makan bg copat besar ye

No comments:

Post a Comment