++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Sunday, February 27

cE citEr,cE citEr

aku nk citer nie menda kecik jer...hahaha..
tapi nk citer jugak sb kali pertama aku nk bersukan gerak2 kan otot-otot tgn aku...ala bukn bersukan pe pon,main badmintOn je..ahaxx..xpela kecOh2 lam blOg aku sndri bkn kaca org lain nye hidOp kan....ptg td aku p main bdmintOn dgn pijat,main pOn dkt tngkat 5 saujana mo4 jer bukan kat court stadiu...haha..tapi ade gelanggang la khas dcipta tuk wrga saujana yg pasti dh mmg mls nk trun bersukan jauh2 terutama aku..haha...tadi pon awl2 cam mls lak tp ble aku timbang berat aku mse umh ank yatim td..Omg xturun2 pon tp apsal aku ase aku cam kurus je sket,ek eleh perasan je tuh..haha...main bdmintOn xlame mane pon cOz tetibe blackOut so xnmpk bola melayang tang mane...fOr jyra dbm thanks for lending me your raket yO...bile nak beli riket bdmintOn nie,cam best lak main ptg2..at least aku xla duk terperap lm bilik tanpa senaman tp nk bli raket mOney xdpt agy....cik mOhd hafizan bru nk bank in kan besok tp lps dpt duit nk beli la riket..nk beli yg murah2 sudah..huhuhu...yg pastinya sOmething2 msti harUs ade ngn pic....pic nie dh bg blur sb aku pakai tot*****....lau member2 aku xpe dh kenal n tahu aku cane tp lau bdk2 yg xtahu tp terus kate n ckp tu xtahu la pe dorg nk ckp kan tp yg tu udah pasti bkn kwn2 aku...hua3..it up to korang la,lau xske jgn tgk n jenguk pun dlm nie..huhu






  
ni xmain bdminton pun,dh abis dh perlawanan just amik angin kt tngge je smbil cuci mate..hehehe,lau tgk pic ni mcm la nk p lwn dato lim chong wei dgn lindan...hahaha..gimik aje..lalalalala



No comments:

Post a Comment