++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Thursday, February 10

ciNta cElik vs Cinta ButA


dh terlambat tapi nk citer jugak,malam semalam 8/2/2011 aku,pijat n her rumate wani p dgr ceramah tau,nak tahu ceramah sape..yg kite selalu dgr d tv mnggunakan trademark

"renung-renungkan&selamat beramal"

xkenal ke ala penceramah yg selalu kuar jugak lm tv(yg lainnye dye adelah dj hot f.m,bahagian motivasi n ceramah)..name beliau ialah prof.madya izzi haji.Ali n nme gelemer izzi..tuannye nsem mmg xsesuai ngn umur,nmpk lagi mude dr umur...hikhikhik,japgi i masukkn pic dye tp xberape dekat la cme lau tgk spntas lalu mesti sume kenal,gelemer jugak pakcik nie..huhu.tapi mmg xrugi,mmg xbuang mase sb mmg best giler dgr celoteh dye yg sbenarnye ceramah bertajuk cinta buta vs cinta celik tapi ceramah xpnjg mane yg lebihnye celoteh smpai sidang dewan gelak x bhnti2..huhu....terima kasih prof sb bagi student usm mengeluarkan ketawe yg xberape nak sopan..hahaha


ni dye punyer buku,actually aku x beli pun..teringin nk beli tp xksmpaian,ni yg wani beli,wani dpt sign lagi special dr prof izzi;)

yeah ini dye prof izzi bersame aku n wani;)
berebut-rebut orang nk  berpic ngn dye smpai prof ckp dye senyum boleh buat iklan ubat gigi;p


-time nie prof duk tnye name cik bulan,aq tumpang geleme je ctu;p-

 ala de name cik bulan la kt pic tu,actually copy dr cik bulan nye fb..hikhik
adegan2 bersame prof;P



this is my besfren,nme geleme pijat,nme x gelemer makcik
(hahahahahaha)


yea that me,jd anak yg baik n sopan santun

No comments:

Post a Comment