++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Friday, February 25

"InDia mari"

beg
.
.
.
dari India

hari ni nak citer yang aku dapat beg dari India,thanks to my cousin abg lOng sb igt jugak nk bwk ole2 dr negara shahrukh khan n kajOl tu..hehe,,by the way beg ni kecik je,along ckp leh buat kotak pensil p klas..ish syg la nk buat kotak pensel actually g kls i cme bwk pen sebtg,pensil sebatang...saya bdk malas kan..hikhik

yg pic kat atas tula beg yg aku dapt,boleh jugak kate kotak pensil kan sb kecik jer,aku nyer warne merah sb yg tu je tnggl dh xleh pilih2 yg lain tu dh dikebas oleh adik2 aku,abg aku xgune beg kan so dye xdpt pape la..hahaha..thanks to along nanti beg tu boleh bwk p dinner;P

No comments:

Post a Comment