++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Saturday, February 26

kepenatan


Penat-penat nak tahu penat pasal pa,hari nie xberhenti-berhenti berjalan,actually naik  mOtor la tapi penat jugak.tadi petang deal dgn pusat lesen memandu nk buat praktikal mOtor pastu bila aku dh tercongok tunggu kat pintu pagar rst tapi last aku call dye cakap hari ni xboleh buat sb ramai sgt kat litar,pergh wat the ****,aku dh tekad nak abiskan praktikal nie dlm mse 2 mnggu ni jugak,dah tu nsb baik aku bwk motor xla nk kena naik bukit saujana nie..tapi mmg aku bengang jugak dgn pusat sekolah memandu syawal tu,dh la asyik tukar org jerk t office n x deal pun dgn pelajar lessen dye,call pon tak…aku mmg nak cancle la yang aku dh dftar nk buat lessen kereta kat citu..serik tul aku ngn care kerja dorg..x responsible lngsung dye igt student nie dtg nk buat lessen je ke,byk kerja kot..mase nk dftar dulu mcm,cakap special tuk student usm dapat cepat lau nk siapkan lessen…hurm mmg bengang..panjang lak ai aku duk cerita.



Ni nak citer dh xjd nk p buat prktikal tu sO aku rse nk p jOin my frEn gaga n c-pah ke carnival DUP tu,pdhal dh byk kali p tapi tetap nk p jugak,dh lame x hang out ngn my bff nie..tadi ina n zarina mek kelate pon d jugak.…dah tahu aku ni lau dh pg xleh balik ngn tgn kOsong tapi xaci tul,aku beli ank tdg semalam harge 8 hinggit tapi tadi ptg aku beli 5 hinggit jEr..rUgi dh 3 hinggit…hehe,sO pg time matahari memancar,nk jalan pun berpeluh2,dh tu pulak duk belek tdg jela xtahu dh nk beli per..tadi kana de mamat nsem…ish3 dan lagi cuci mate kan…hahaha…saje2 jer aku seorang yg setia….then lps jln2 pg mkn di invOry tempat utam mmg dh xde tempat lain dh..even aku mkn kuew teaw je tp mak ai kenyang sih sampai terase lagi nie..gambar nanti akn dimasukkan later yer...;)



Kul 9 malam meeting pgt 203,xpela lps tu tetibe aku rse cam nk p tesco je kejap nk p survey hrge tdg kot2 lagi murah kan n my rumate jugak nk beli tdg yg mmg dye dh idam lame dh..ahaha…xpe2 chantik ble kamoo pakai..i like tau..aku xbeli pape pon…Oh cop-cop lpe lak aku beli lah,aku beli pin yg biase org pakai letak kat tepi tu…3hinggit kau tapi ok la comel jugak,bunga ros warne peach,jap nk snap pic..pape kne ad epic kan..;p..

 
-here-





No comments:

Post a Comment