++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Thursday, February 17

"mOnEy"

OMG
i'm really want it!!!!
yOu knOw what!!
i want mOney,mOney and mOney
and
i'm rEally nEeD mOney!!


believe or nOt my ptptn in my accOunt almOst gOne

becOuse it run Out withOut i'm consider what am i dOing with that mOney

sO nOw i just can jimat-jimat my dUit yg Only have beberapa je lagi


bEstnyEr jikalaU aku de dUit yang bnyk cam kat atas nIe 

cOnfirm dh aku dapat bErsenang lenang,

sengih sepanjang masE n bEli pape yg aku think n want sO much!!!

Oh dUit,Oh mOney dtgla kepadakU walaupun Only in my drEam,,....

Oh kUsErU namemU!!


i'm just imagine that in this pic is mysElf sO u can sEe that my facE always happy n smilEs 
sampai ke telinga

hahahahahaha n jugak bOleh kira gigi yang ade kat bahagian depan tu,uhhhh i'm really nEed 

yOu mOney,cOme tO me babEy,apE yg aku mErapu ni kan,at least akU dapat mElUahkan 

betapEr akU memerlukan mOney skUnk





sugar dady
salt dady
nasi dady 
belacan dady
dady,dady,dady
n
segala-segala dady
cepat la dtg kat aku
aku nk jadi pisaU cUkur skjap
nk cUkuR dUit jEr taU
hahahahaha





ESok nak p tErjUn kOlam kE,sUngai Or sOmething la 

yang macam kat atas nie,mane nk tahU akU tgh dUk 

lm tu n mOney dtg kat akU kan,

wah just imagine n aku bOleh kutip2 thEn simpan letak dlm bajU

~~~ngee~~


takpUn akU ngh dUk sajEr-sajEr ngadap langit n dUit tUrun mcm air hUjan
ats kepalE akU,bEst kan tapi kalaU tuhan buat air hujan tu adalah 
kepingan dUit kOrang leh bygkan tak 

apE akaN jadI fOr THis wOrld...hEhEhE



YEah yang ini bOleh cOnsidEr lagi if akU dapat pegang mEsin cEtak dUit ni pOn jadilah kan

atlEast anytimE akU rsE pErlUkan dUit aku cetak je mcm meSIn fOtostad tUla

wOw hOm amazing lau mmg realitI dapat pegang mEsin nie,sESapEr yg adE mesin nie kat 

umaH sila bagi akU pnjam


gEmbiranya kau mentang-mentang banyak dUit,sharE la ngn akU sket brO
hua3,
aku kate kt Org lam pic niE Ok,jEles je akU tgk mUke dye yg sgt gUmbira
riaNg tu,
Oh dUit akU sgt admirE kO skUnk,dUit ajEr bkn Org cm lm pic nie
;Pp


esOk Ond way nak balIk akU nak carI spek matE yg cam kat atas nie

at lEast Org nmpk akU de dUit althOugh kat lm pOket kOsOng kan

canE bijak x idEa akU,hahahaahahaha



pSs:  
argh angan-angan sematE yg pasti nk dUit usaha la sendiri
erm dh stdy canE nk usaha carIk dUit,nk kerja cane buzy tau,
padan mUke sapE sUh xjimat-jimat dr awal kan dh sUsah
timE de dUit xhingat dUnie,timE cmni baru la gelabah kan
yang pastinya dapat bersabar jela..huk3...mkn maggi yer;p

No comments:

Post a Comment