++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Sunday, February 27


Alhamdullilah 27 februari prOjek pgt 203 kumpulan 2 telah berjaya dgn jayanya,pkul 8 pg td kami dh siap2 n berkumpul kat kafe saujana n kul 8.30 gerak ke umh ank kesayangan dgn 2 buah kete n 2 buah mOtor yang pasti aku yg salah sorg  pemandu mOtor tu,even lessen L jer tp gagah lagi bwk pembOnceng d blkg.Then lam kul 9 lebih tadi dh sampai depan umah ank kesayangan tu,jauh jugak la n dengan keadaan jln penang ni yg berbelit2 kan tapi alhamdullilah Allah telah mempermudahkan urusan kami. Sampai2 sane dh start snap pic..biase la aku nie kan pntang tgk kamera…yes I admit it..i very love to berphOto;) n pic2 kat bawah nie always de muke aku cOz ni versi gambar dr kamera aku,

by the way thanks a lot to all my groups n thniah jugak tuk kite semua;)
  azam,syawal,ala,zatie,ziha,eja,jat,alia,nad,nadia,fisah



There’s are photo when we arrive at rumah anak kesayangan



PoSing-pOsing
 syawal n mas buat2 rajin;p



sESi perkEnalan dan pErtemUan

 ahli-ahli kUmpulan 2(13 Org)

 bEramah mEsra ngn adik2

 akak-akak ngh membaca;p

 bErpic lagi

bErsame adik2;) 

 bakal-bakal cikgU;)

 with anak puan rOslina;)

 fEwitt kembar kechIk;p

 dijamU sarapan;)

 adik manjEw;)

 bErsamE pengelola umah ank kesayangan

 kedatngn dr fadzilah,our lecturer

 nafisah with kids;)

 puan rOslina

 adik-adik kesyangan

 Sedikit sUmbangan tuk umh ksygn
ikhlas dari kami semua 


pErasmian prOjEk Pgt 203

 bismilahirahmanirahim;)

 ~bErgmbar bersame lec n puan sblum kerja bermula~


kEadaan tEmpat sebElum MakE Over







bErmUlanya adEgan kErjasama wOndErpEt kUmpUlan 2,chayOk2
 

 tUgas utama ku menyusun n memilih buku 
smbil disaksikan oleh lec dr fadzilah;)

 bUku-bUku

 buku2 teladan

 ni dye pekerja-pekerja berwibawa..haha
aku,jat n ala

 pekerja2 mengecat terdiri daripada
syawal,zatie,fisah n ija
 pekerja menukang n memasang rak
ziha and nadia

 pekerja  bantuan sampai

 lagi ramai pekerja bantuan bahagian cat
actually yg lain2 termasuk aku action time brgambo je..hehe


 sempat lagi yer

 actiOn jer tu..hehe


 ha yang ni betul2 aku duk mngecat ok.;)

 Hasil kerja tgnku;)

 oh ko nk cat kepale aku er syawal!!

 hah ambik ang,eja sumbat berus tu lm mulut syawal..haha


 89% dr rutin kami ialah bergambar
c mcm2 aksi dr kami

 hEro kumpulan kami,pengarah projek
mohd azam n pembantu nya syawal

  mengangkat buku smbil dibntu oleh2 adik
rajin x kami;)

 pemasangan wallpaper

 mOdel rak bUku almklumla kami ulat bUku;P

 lagi mOdel rak..ulalalala

 cikgU mas rajin nampak..gelak2
hahahahhahahaha

awat cikgU syawal jadi lagu tu
kEmbar kEcik,hahaha

 bertungkus-lumus cikgU2 sumer

 pEace frOm me

 pEace dr cikgU kEmbar kechik;Pp

 dh nampk perubahan kan bahagian dinding tu
chantik pUNyer

 pEnyapU nanny mCphee

lagi2 pic aku kan,ofcozla sb nie versi kamera aku
hikhik,tuan kamera xleh ktnggalan la,yg c syawal lak
mmg wajib ade n masuk lam semua pic..hahahaha,sebabnyer 
xmeriah tanpa kembar kecik...jum gelak lagi mas...hahahahaha

Gambar-gambar bUdak-budak rajIn





 
selepas penat bekerja

Finally Our tempat bacaan dh siap,sO what ur think??chantIk kan=)



 hasil kerja kami semua;)

 apa yg penting
kerjasama;)

 bergambar dgn2 adik2 umh kesyangn

 majlis salam-salaman;)

2 comments:

  1. wowww! dh comel blik tuuu. congratz2 :)

    ReplyDelete
  2. hehehe
    time kasih kepade org atasan tu
    kite org2 bawahan jer,bergmbo je lebih
    ahaxx..;p;p
    lalallalalalallallalala

    ReplyDelete