++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Tuesday, February 22

sErOnok Balik kampUng

Erm sUmer dah tahu yg my mOm dh pndah duk umah mktOk kan
yela asl duk ganu tp dh blk umh mktok kat perak cOz mak nak jage mktOk
myb nanti balik ganU balik tp xsUre ble cOz umah kami still de kat sane
lgpUn lau cUti lame2 mmg aku akn balik ganu sb duk perak xde mmber pOn
nk wtpe pun xtahu jUst bOleh duk umah,tgk tv,tido lewat,mkn n duk gayut n something
yg aku rase membosankan n mkn byk like we know mmg menggemukkan badan aku so
aku rase mmg aku kne balik ganu bnyk sket program boleh jlnkan yg plg important dpt dekat n jmpe
my only One..chewah mcm la duk ganu aq xmakan byk,xtido bnyak...tapi yg pntg aku mmg jalan bnyak
hehehe...everyday msti kuar jln2 punyer with my lovely fren n my lover


*****************************************************

hUrm tapi xsmstinya luper family kan,nsb baik jugak mak dh duk kmpg perak
sngla aku nk blk weekend cOz xjauh dlm 3 jam dh smpai..by the way dpt gk aku blk tiap weekend
actually lau weekend tu xbuzy or xde kO-k la..as we know ko-k sgt mnganggu mase cUti saturday aku
ha tOpik sbenar aku nk cite aku bru pulg dr umh mktok la ni jumpe mak,mktok n adik2
nak kate puas mmg xkn puas sb i suke duk celah ketiak mak kan..hehe
tapi dh terlebih cuti sb aku bru balik hari nie,semalam dh terskip satu tutor n satu kuliah
nsb baik hari ni pagi xde kls cme ptg je kul 3 so smpai td kul 2 lebih sempat la amik motor n rempit ke kelas
beruntung n bertuah ade motor kat cni kan


*****************************************************

hmmmm my myk wangi tertinggal lak kt umah n my earphone still xtahu tertinggal kat mane
myb kat umah mimi kOt sb cari kt cni xde n umh mktok jugak xde tapi tetap tertinggal brg
oh myk wangi kesyngn dahla ko wangi boleh lak aku tertinggal ko kt umah,ni mesti cari alasan lak nk balik nie
hahahahaha,atually umah mktok aku ngh renovate skunk,keadaan umh still kelam kabut,lebih kurg 80% bahagian bawah nk robohkan n buat yg lain...sO aku still xdpt ajk kwn2 balik umh mktok sb kecian lak dorg tkut xselesa kn nk mndi,tido sumer tapi nanti nak ajk jugak eida n cpoh pg sane,tp dorg selalu de plan weekend,aq tkut nk ngacau plan dorg..ngeh,ngeh,ngeh


sem ni aq mmg xde plan lg ngn dorg disbkan xckup mase n keadaan kewangn aku x mngizinkan nk berpoye-poye diluar sane..huhu...believe or not aq mmg xkuar mane2 even bj n mmg xshopping sem nie..bgus x aku,tgk wyg pon tidak ...mmg nekad sem ni xnak kuar jalan mane2..smpan tenage tuk cuti 4 bulan baru nk meronda,,,at least meronde bndar trg je...hahaha
lgpun kwn2 ku,u all pon bz kan de stahun lg then abis stdy..wah so jeles tau tp me??ade lg setahun tau...hUrm sob,sob,son...xsabar nk abiskan pembelajaran disini(tetibe lak kan);p



*****************************************************

arghh mnggu depan de jOm hebOh kt trg n my fren ckp jgn jeles...Oh tidak saye x jeles..haha
actually jeles jugak sb time aku ade xde pon nk buat aktiviti mcm tu,hurmm kOrg pg la mengheboh tu ye..
huhuhu..nk berleter pe lg ye,sbenarnyer aku duk dup nie,tetibe rse rajin nk blogging kt cni..hehehe,best jugak duk cni byk permandangan...lgpun ramai org kat cni duk bilik msti bosan n aku tidor je..ulalalalaa
tp cam xsabar lak nak balik bilik la n nk p cri mkanan dulu kedai luar jap..
tata,titi,tutu

No comments:

Post a Comment