++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Monday, March 28

bUai lajU-lajU


pic nie time aku n my besfren ain merempit ke bndO
for jalan2 and for snap pic
actually niat awl p bli tiket tuk aku blk penang 
then we all p melepak2 bergumbira
happy sgt2=)














frEn wEeding

cOngrate tO my fren liya cOz dh jd isteri org...hehe,sket je pic sempat ambik cOz time nie aku bwk kamera tanpa memOry sO sket jela pic aku ley amik
huhuhu







Thursday, March 24

happy lagiK


Kuar lagi bErgUmbira dgn my fren yg lame giler xjumpe umiey
My bEsfren time sek mahmudiah dulu,ramai lagi tp xleh jumpe cOz msg2 duk jauh
Even lame giler xjumpe tp bile jumpe tetap gempak mcm dOlu-dOlu,kepale giler2 lagi
Kenangan indah wktu dulu kembali dalam fikiranku
,betape indahnye zaman persekolahan
baru ku tahu bahawe rmai giler kwn2 aku
,merate2 tempat n negeri  aku de kwn..
bestkn ramai kwn
Yg pntg aku mmg suke berkawan;)















Wednesday, March 23

lOve+friendship

sUke sgt cOz skunk aku berada dibumi trg tercinta
yg bEst sgt bile dapat jUmpe my lOve n kwn2
hilang segala masalah n bebanan aku kt usm penang tu
sEriously lUper terus aku stdy kt cane..hehe
walaupun kerja berlambak2 lg tp 
aku nak lpekan kjp semuakeje2 tu,huRmm
HARI pertama sampai ganU mstila dh kuar ngn org2 tercyg aku
Tapi sdih cOz my fren tehah xley jOin kami cOz dye xblk
If dye ade lg cOmplete ahli keluarge kami
Kali nie akU ngn syg aku kuar bwk ank2 skali
Hahahaha
Ank2 tu mmbe2 akula,lgpun mmg aku suke kuar ramai2
Tapi bukan selalu la,kdg2 nk jugak berdua
Betul x,
tapi dh always berdua n lau berdua sape nk snap pic kami
Kami kn cuke sgt berpic gedik-gedik nie
hehehehe
















Monday, March 21

can't wait


akU bukan xbersyUkur bila tuhan turunkan ujan tapi,tapi bila ujan turun seperti sedia maklum sumer kerja tergendala..huwa3…n selama berade kat usm tiap2 ptg ujan so tiap2 balik kls aku msti kebasahan,nk p swimming pun xleh n now saya dh kena demam selsema..huk3…lg pulak aku merepek cmni disbkan aku nak balik tonight n kwn aku dh xleh anta ngn mOtor d sbkan ujan,tapi aku suke bila ujan turun….sb hujan yg turun bagaikan mutiara kan(curi lirik lagu)..aku suke gak main hujan tapi tuk nk balik nie lau boleh xnak kebasahan kena ujan nanti nk duk lm bus,nk salin baju camne…


msj akak2 penghantaran sorg pun xbls msj,yg biase aku naik dh no service,yg tu mmg belagak sket,mnyampah aku….hurm yg lain2 xbls,ntahla dorg nie nk berniaga ke x…..salah aku jugak,yela aku pun msj last2 minit sb mmg dh plan kwn aku anta ngn motor je sb aku xbwk blk brg byk sgt ,dgn keadaan yg x mngizinkan  so aku msj my chinese fren teh yg mmg bwk kete kt usm 4  mntak tlg antakan,..lucky me cOz dye boleh nk anta tapi dye misunderstanding cOz dye igt kne ambik I kat nibong tebal bwk blk usm.hehehe…myb dalam msj kot dye xfaham…sory yep dear then I call dye explainkan….thanks teh cOz sudi nk tlg dlm keadaan yg desperate,mmg selame nie aku xmntak sape2 tlg anta biase aku sewa mane2 kereta je tp mmg desperate giler,I’m very  appreciate it…huhuhu….lau kne bayar pon I bayar,xkisah demi tuk pulang ke kampong halaman tapi asenya teh  mmg ikhlas nk anta sb dye mmg baik..gOod girl;) ..…



sO guys dOakan perjalanan saye mlm nie selamat ya….selamat mendarat dibumi Terengganu…selamat smpai ke pngkuan my lOve…semoge tuhan permudahkan segalanya…xsabar la nk blk yg plg pntg xsabar nk sampai…insyAllah ..^_^



hehehehehe


pss: off blogging for a while,I will  back with my story n  my love later…muaahh you alls..

Sunday, March 20

mihrab Cinta



 penyanyi lagu ini

 just friend


Tak pernah terlintas di benakku
Saat pertama kita bertemu
Sesuatu yang indah tumbuh dalam gundah
Harum dan merekah


Tulus hatimu buka mataku
Tegar jiwamu hapus raguku
Memboncah di hati harapan dan suci
Menyatukan janji


Bunga-bunga cinta indah bersemi
Diantara harap pinta padanya
Tuhan tautkanlah cinta di hati
Berpadu indah dalam mihrab cinta
Tulus hatimu buka mataku
Tegar jiwamu hapus raguku
Memboncah di hati harapan dan suci
Menyatukan janji

Bunga-bunga cinta indah bersemi
Diantara harap pinta padanya
Tuhan tautkanlah cinta di hati
Berpadu indah dalam mihrab cinta


Tak pernah terlintas di benakku
Saat pertama kita bertemu
Sesuatu yang indah tumbuh dalam gundah
Harum dan merekah
Memboncah di hati
Harapan dan suci
Dalam mihrab cinta


yOu the Only One fOr me

insyAllah