++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Thursday, March 3

citEr 1 bUlan lagi la......


Xsabar,xleh nak sabar... tapi tetap kene bersabar

 sEbenarnye xsabar nak tUnggu study week,even lagi I mOnth 
                            tapi dah de plan fOr study wEek nie:

1)    1)sebelum stdy week wajib kene kutip n meng’copy note2 yg tertinggal mase kuliah expecially kuliah sejarah hst 121 n hsb 233…I pOnteng that kuliah all the season..haha

2)    2)then nak dOwnload note2 yg pErlu didOwnloadkan bfOre balik umah cOz kt umh gUne bErUkband yg linenyer sgt lembab….sO ready awal2.

3)    3)Ape lagi nak buat erh,plan utama yg dua list di atas jer…yg lain-lain x terfikir lagi….hehehehe
k
 j*********************************************************************
Xsabar jUgak nak blk stdy week cOz xsbar nk jUmpe my bOyfie…hehe…yea tUrn to my bofie dtg dekat saye sEm nie lgpun sem nie dye xdtg jengUk lg I kt cni,sdih2…...

sabar itu separuh drpd iman...wink~~


 actually study week myb akU balik umh mktOk kt perak je   n my bOyfie pun pg perak jugak myb dye stay sane sampai aku abis stdy week la….harap-harap plan nie menjadi la...

yea3,bEst,bEst xpyh nk susah-susah pkkan dye duk jauh lg, dh msti dh ade depan mate lg smngat nak study kan,,,,kwang,kwang,kwang......ntah-ntah nanti xjadi nk study...hehehe.....

tapi nak balik jugak cOz akU mmg xbOLeh stdy kat Usm....huhuhuhuhu... msti n harUs stUdy jugak...xnak repeat kEsilapan sEm lalU...huhu

No comments:

Post a Comment