++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Monday, March 21

can't wait


akU bukan xbersyUkur bila tuhan turunkan ujan tapi,tapi bila ujan turun seperti sedia maklum sumer kerja tergendala..huwa3…n selama berade kat usm tiap2 ptg ujan so tiap2 balik kls aku msti kebasahan,nk p swimming pun xleh n now saya dh kena demam selsema..huk3…lg pulak aku merepek cmni disbkan aku nak balik tonight n kwn aku dh xleh anta ngn mOtor d sbkan ujan,tapi aku suke bila ujan turun….sb hujan yg turun bagaikan mutiara kan(curi lirik lagu)..aku suke gak main hujan tapi tuk nk balik nie lau boleh xnak kebasahan kena ujan nanti nk duk lm bus,nk salin baju camne…


msj akak2 penghantaran sorg pun xbls msj,yg biase aku naik dh no service,yg tu mmg belagak sket,mnyampah aku….hurm yg lain2 xbls,ntahla dorg nie nk berniaga ke x…..salah aku jugak,yela aku pun msj last2 minit sb mmg dh plan kwn aku anta ngn motor je sb aku xbwk blk brg byk sgt ,dgn keadaan yg x mngizinkan  so aku msj my chinese fren teh yg mmg bwk kete kt usm 4  mntak tlg antakan,..lucky me cOz dye boleh nk anta tapi dye misunderstanding cOz dye igt kne ambik I kat nibong tebal bwk blk usm.hehehe…myb dalam msj kot dye xfaham…sory yep dear then I call dye explainkan….thanks teh cOz sudi nk tlg dlm keadaan yg desperate,mmg selame nie aku xmntak sape2 tlg anta biase aku sewa mane2 kereta je tp mmg desperate giler,I’m very  appreciate it…huhuhu….lau kne bayar pon I bayar,xkisah demi tuk pulang ke kampong halaman tapi asenya teh  mmg ikhlas nk anta sb dye mmg baik..gOod girl;) ..…



sO guys dOakan perjalanan saye mlm nie selamat ya….selamat mendarat dibumi Terengganu…selamat smpai ke pngkuan my lOve…semoge tuhan permudahkan segalanya…xsabar la nk blk yg plg pntg xsabar nk sampai…insyAllah ..^_^



hehehehehe


pss: off blogging for a while,I will  back with my story n  my love later…muaahh you alls..

No comments:

Post a Comment