++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Saturday, March 12

i'm frEE;)

Free bukan sb dh settle sumer keje tapi free sb ditinggalkan oleh rumate saye,actually rumate balik umah,I’m alone tp xpe…
thanks to her sb I mmg need time to duduk alone in de room..hehe…hai rumate best ke duk umah tu??…..haha…

jgn terkezut balik nanti cOz bilik kite dh mcam tongkang kapal pecah…
semuanyer hasil keje tgn saye sbijik cam video y awk post kt saye lam fb tu..hahaha…

xpe2 lau ade mase I kemas b4 u smpai…ulalallalalalalallaalaala
Yeah nk citer semalam yg jadi peneman saya 24 tuk tido,makan,masuk tandas,gosok gigi,basuh baju,jemur baju sumer phone saye coz my love on the line…hehehe..

thank to him jugak snggup teman saye everutime….
pdhal tiap2 mlm dye kne teman saye cOz saye penakut…dh duk berdua ngn rumate pon boleh tkut lagi lau rumate dh tido apetah lg dh duk sorg2 kan…tapi semalam kan I suke sgt sb tgk keadaan bilik sangat chantik dan tersusun(tgn ke bahu,mate ke atas).kdg2 best jugak duk sorg2 tp bukan everydays la,means bila kite de keje pntg nk buat examples nk siapkan saimen sj nie….sng cOz nak teraburkan buku2 n kertas kat lantai…

xmnganggu rumate lau dye xde, I bleh on or off light anytime that I want  tp  lau  alone everyday susah jugak…I’m also need my rumate..oh rumate I sembang dgn phone je tahu…


Nak story lagi yang plg best bila my love cakap

Love: mnggu depa buzy x??

Me : emm xtahu lagi,nape??abg nak dtg cni erh??

Love: xla abg igt nk suh ayg balik,duit tiket nanti khamis ni abg bank in ye.

Me: buat sore biase je,yeke….nantila pk dulu,pergh tapi lam aty 
(nk lompat,girang n gumbiranya,mcm tahu2 aku rndu sgt2 kt dye)

Huray2 next week time to me going back hometown pulak…..xsabar nyer nk beli tiket….saat2 tiket kt tgn,wow xleh imagine la….saat2 nak naik bus sp.bumi sg.nibong tu n saat2 ble bus dh msuk bndar Terengganu….then saat yg plg pntg bile dye smbut aku kt pntu bus….hehe…actually I suh dye dtg ambik beg je..tp blk weekend nie sket je kot brg,shelai sepinggang jer..doakan plan nie jd reality yer kawan2 sumer….prays for my happy+ nessssssss……

2 comments: