++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Friday, March 4

JADuAL Exam


ISNIN
PGT 202 E
18 APRIL 2011
9.00 PAGI
3 JAM
RABU
LSP 401
20 APRIL 2011
9.00 PAGI
2 JAM
ISNIN
HSB 223
25 APRIL 2011
2.15 PTG
3 JAM
SELASA
HST 121
26 APRIL 2011
2.15 PTG
3 JAM
RABU
HMT 221
27 APRIL 2011
9.00  PAGI
3 JAM


Pengumuan semua: jadual exam dh kuar.

C my jadual exam atas tu..yang plg aku suker sb aku abis awal tapi,tapi,tapi yg xsuke nyer sb paper killer major n minor aku berturutan….
25,26,27….mak oi kne stdy rush2 nie…hUrm satu lagi yg plg pntg xsuker sb,sb even abis exam awal tapi xleh naik Kl terus sb ade program kelana 4.5 
(kelana mmg mngacau hidup aku lol)..xtahu la acara ape yg smpai wajib kne p….
trpkselah merajinkan dir tapi yg pasti lps exam,aku terus nk blk perak umh mktok dulu then 3.5 bru dtg sini lagipun rumate aku abis exam 3.5 ..
so dye still de kt sini n plg best sb dye xleh blk awl jugak cOz dye pun kelana jugak..
hahaha.



Tapi,tapi yang paling penting aku takUt nak mnghadapi exam..
yes that true sb bila exam aku always mcm x ready…..
(nak lebih ready kne byk study la cik kak oi)..betul x??hurm
betul2 like upin n ipin says…tapi aku study bila lak aku xstdy tapi,tapi,tapi…..
ape byk tapi da !!!!.....oh tuhan time exam nie bru aku nk lebih mengingatkan kau…..huk3….Ya ALLAH tolong  hambamu yg lemah ini…..
kuatkan semangat ku dan yg plg pntg rajin-rajin kan diriku yA allah…..
n plg2 penting lagi kn jgn la jadual exam ni berubah pulak sb yang ini still bukan jadual exam yg letak saje aku kalut nk citer cni…
al-mklumla skunk smngat berblog aku ngh tinggi..
hari-hari ase cam ade je mnde nk tulis lam nie..
tapi kalau nk tukar jadual exam pun buatla paper killer aku tu ade gap sket…
de time lag ink study(chewah ckp saje xgune la ibah oii))


No comments:

Post a Comment