++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Tuesday, March 8

kEm Last KLKM usm

5 -6 Mac 2011



hidUp kElana
berakhirnya  kEm kelana yang sangat bEst dan mEnyerOnOkkan


   

tetapi tak tnggal juga sangat keletihan



tapi bila dah selesai sumernyer,tgk gambar balik n memang akan merindukan dan menginginkan saat-saat keletihan itu sekali lagi



seriously even time pngemabaraan dulu rase adalah satu penyiksaan
 tapi ble duk relax2 tgk pic…mmg kdg2 akn gelak sorang2 teringat apa2 yg lucu
then rase xrugi dgn pengalaman itu walaupun telah mnyeksakan,sampai sakit kaki,belakang,hati,jiwa n raga;p



pasal perkhemahan dalam sem 3 nie aku rase xdela berat n kelam-kabut
 mcm perkhemahan yg dibuat oleh senior2 dulu
almklumla sem last kan msti sabar je dugaan…
mmg rase mcm relax,boleh mandi2 byk kali lg(xpecially aku),
xrush2 nak buat sidang n so on la..;)



best terutama kem yg last nie,njOy aje fOr ‘two days one night’..
kem ni di adakan di taman rekreasi sungai jarak,seberang perai….
kami pg dgn menaiki 2 buah bus bkn mengembara ok!!
bErtolak awal giler n time awl2 dh kne mrh ngn besfren uksyh biro dsiplin coz lmbat
ayt dye you lmbat kne tolak mrah,xcUse mee kami lmbt sb xjage ok..
seriously mmg btul xjage…huhu,




bus pakcik bus tu sgt chantik(tgn dibahu,mate keats);p
then smpaila kawasan tapak perkhemahan,first thing yg kami
buat adalah,jeng….jengg..jeng..mstila nyanyi open banana..ahax
first thing mstilah istiadat pemsngan bendera n khemah kan,
here jugak nk sharekan pic-pic kami bersame sngat njOy
n the best lol....plg menarik n rmai nk dftar msuk krew kami
ahahahha,ramai ke(tgn ke bahu n mate ke ats,oh sentap mak nak)


- pelbagai aksi kami krew 6-








-team yg best n spOrting-


-PSS : baju ditgh tu bukan krew 6 sejati yep,
dye mai mnumpang gelemer jew
hahahahaha

-PSS: lm pic ni jugak ade yg mnumpang tu
teka la sape..;pp,jgn mare


Lagi-lagi pic akU bErgedik bErsamE kawan-kawan


-dgn bdk Oku-

aku berpUre-pure disini;p

-kerjasama-
pOsing pa tu..hukhukk


 tErbaik dr kami krEw 6




Nampak x aku tgh buat apa tu,time nie sumer ahli pengakap mesti cuba buat CPR kat depan,I like cpr…ahax..,,tapi kne buat kt ptung x bernyawa,huwa2….tu la gaye2 aku time nk buat sib bek betul..betul ke(tgn ke bahu,mate ke ats)


(malam mEsra n makan bbq) 





Cara kedudukan sebelum menjamU selera


pErgh nmpk biase je kan tp mmg sdp
lbih2 lagi ble time mkn reramai camni;)


barisan jurulatih klkm 


ahli-ahli klkm

bOmba dtg bErlUmba-lUmba




setiap krew harus menghantar wakil untuk menjadi ahli bomba sukarela..n aku pun try jugak tau smpai basah baju kne pncut air oleh en.tan...tapi best sgt sb time tu panas so merelakn diri tuk basah..hehehehe...

 nampak cam ringan kan tp hakikat nyer mnde tu sgt berat
10 kg kot..huhuhu 

 jeng,jeng,jeng ni time kumpulan aku buat,tapi time nie cmpur2
aku,kak ma,husna,n felecia...ok geng jom gerak


nampak x aku yg kecik dihujung sane..hehe
tugas aku sng aje,kerja aku cme copling je kepale tu.


nampak x kami kene pncut dgn air tu..huhuhu
basah giler tp ade yg lebih dasyat tau n yg nie sume org kne so adil;)


-disEmbUr Oleh pihak bOmba-



 cepat-cepat lari cri tempat berlindung;p



nampak x sumer org bertaburan lari,time nie aku kne sampai basah berlenjun baju n trpkse kering kn baju after tu,tp sgt best pengalaman yg seronok dan dasyat,yg pntg sblum balik dh xpyh mandi lagi..lalalallaallaa

No comments:

Post a Comment